На 5 стъпки градината в провинциален стил

Кой не иска градина като приказка? Искаме да ви помогнем да осъществите една мечта - затова сме съставили пътеводител, който да ви помогне да създадете градина в провинциален стил само на 5 стъпки. Какво е важно по отношение на моравата, мебелите и цветните лехи? Казваме ви - защото няма нищо по-добро, отколкото да позволите на душата да виси в собствената ви добре поддържана градина през лятото?

1. Перфектно планирани цветни лехи

Независимо дали решавате за цветни лехи или за отглеждане на зеленчуци или плодове: Преди да планирате добре, как да изглеждат леглата ви и колко място има. За градината в стила на къщата е особено важно всичко да е планирано точно и красиво. Също така помислете кои цветове се вписват най-добре, защото селските градини често са оборудвани с вечнозелени растения, които също запълват сезонните пропуски.

2. Правоъгълната тревна площ

Ако си помислил за кръгла градина, когато си мислила за градината в стил на страната, трябва да помислиш отново! За градината в стила на къщата, тя зависи повече от традиционните форми и стилове, които са най-близко до английските полета за крикет. Погледнете примера от горната снимка - правоъгълна, добре поддържана и просто мечта!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Умните планове

Градината в стила на провинцията е мечта на много пешачи. Точно защо тази голяма площ също трябва да бъде разделена разумно. Това важи не само за цветните лехи и тревата, но и за пътеките, които водят през градината на държавата. Те са умело планирано да даде приятен начин да отида и да тече покрай всички основни акценти в градината - от цветни цветя в лехата на стабилни храсти до фонтана, който се намира в средата на градината.

4. Поразителен акцент

Вече говорихме за него в третата стъпка: кладенеца. Това е абсолютният акцент във всяка градина в стила на провинцията. Защото, разбира се, тя е поставена в средата на широка област, за да привлече цялото внимание. Когато избирате подходящ фонтан, трябва да помислите и за стила на останалата част от градината - фонтана трябва да има стилен, не прекалено екстравагантен дизайн, като примера на снимката по-горе.

5. Зелени стени

И накрая, всеки собственик на градина иска да бъде защитен от любопитните очи на съседи и минувачи. Ето защо препоръчваме високи живи плетове, които със сигурност ще ви предпазят от градината. На снимката по-горе нямаме почти никакъв шанс да видим цветните лехи, кладенеца и добре поддържаната градина - последна типична особеност на градината в английската къща.

И не пропускайте тези градински тенденции за 2017 г.!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 7 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: