Уникални коледни подаръци за дизайнери и архитекти

Коледа е точно зад ъгъла! Повечето са в горещата фаза на пазаруване заблуди и отчаянието на творчески мозъчна атака. Особено трудно е да се даде на хора, които предполагат, че имат много добър вкус. Тук имаме предвид професионалната група архитекти и дизайнери. Днес имаме за вас цветно разнообразие от съвпадащи подаръци, които обслужват всеки ценови диапазон. Може би можем да ви вдъхновим малко с продуктите, показани тук, или дори да ви убедим напълно. Забавлявайте се!

Деко стикера Истанбул

Архитекти и дизайнери в повечето случаи като геометрични форми. Ако знаете архитект или дизайнер, който току-що се е преместил и търси просто украсяваща идея за стената, можете със сигурност да постигнете резултат с този подарък. Стената и Dekosticker имат ясна форма. До стикера Истанбул Има и други формати и други цветове. Тъй като повечето архитекти и дизайнери често имат твърде малко време, този прост и бърз начин е прекрасен, за да придадете акценти в дома. 

Ракетно яйце

Творческата професионална група обича да се заобикаля с красиви неща от ежедневието, можете да започнете рано сутринта с добър дизайн. на Ракета с яйца ни напомня, както може лесно да се прочете името, на подкрепата на ракета. Езикът на дизайна е сведен до минимум. Всичко, което е необходимо, за да задържате яйце за закуска, е пръстен, който седи на статив за максимална стабилност. Изработката е изработена от висококачествен метал и по този начин постига стабилно тегло. Освен черно, има и други цветове. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

тънък & Тънък бял цвят

на тънък & Тънък бял цвят е с дължина 90 сантиметра и ще осветява всяка маса напълно с това измерение. Тясната страна измерва само четири инча. Въпреки огромната дължина, специалните размери създават филигрантен външен вид, напомнящ на окачен компонент поради окачването на стоманен кабел.

Истинска класика за любителите на бетон, тази висяща лампа, която е изработена от бетон. С въздушните мехурчета в повърхността, тя има класическа структура от бетон и все още се чувства копринено гладка. Интериорът е позлатен с високо качество и излъчва уютна и топла светлина. 

Linien03

Графичните линии са страст на дизайнер и архитект и в повечето случаи всеки дизайн започва с такава права линия. Ако не получите достатъчно линейна форма, можете да украсите стените в бъдеще с този кратък интериор. Нашите експерти от Extratapete създадоха широка гама от различни декори, които гарантират, че ще отговарят на деликатния гений на дизайна на любимия дизайнер. 

L01

Дизайнерите и архитектите вече са видели много, така че мебелите трябва да имат изключителна форма. Може би ние имаме само лампата за вас тук, която може да бъде идеалният подарък за приятелски дизайнер или архитект. Вдъхновен от снежен полюс е елегантният L01 се очертава. Обективен осветител, който впечатлява със своята оригиналност по отношение на цвета и материала. Осветителното тяло може да бъде поставено право, но също под ъгъл. Благодарение на гениалната основа, светлината може да се използва произволно, така че може да дарява светлина в изправено, но също и в наклонено положение. Основата е изработена от бетон и служи като основа и като стабилизиращ тегловен елемент. На гърба на бетонната основа са поставени подложки за леене, така че можете лесно да преместите лампата. В главната част на осветителното тяло - почти невидим - се монтира сензорен сензор, който позволява безстепенно затъмняване с натиска на пръстите.

Amanha

В тази красива мебел се комбинират няколко елемента. Висококачествена дървена маса, която прави сърцето по-бързо, със зелен палец. В повърхността са вмъкнати вдлъбнатини, в които можете лесно да използвате малки растения. Така че през цялата година имате зелен извор у дома. Стилен дизайн със сигурност ще завладее сърцето на всеки любител на дизайна. 

Бетонът на града

Налице е подходящ подарък тук: Малък град от бетон може да се използва тук като практичен държач за всякакви канцеларски материали. С тази идея убивате три клишета с един камък.

1. Материалният бетон е станал необходим в къща / апартамент на архитект.

2. Формата на малките къщи заема много добре областта на задачите на архитекта.

3. Декоративен елемент със смислена функция.

Bergnerschmidt проектирани в продуктовата линия домашна работа Функционални и изящни предмети за дома и бюрото. на конкретен град е ръчно изработен аксесоар, състоящ се от четири бетонни къщи, които могат да се използват за химикалки или визитни картички. Ако целият град е твърде голям за вас, можете да купите само отделни къщи. 

Cablecar

Кой не я познава? Множество контакти, разположени в ъгъла или на масата. Абсолютна бъркотия и преплитане на кабели. Не изглежда доста! 

Дизайнерското студио Bougiandbo възприе този проблем и разработи умно решение: Cablecar. Малка биологична кутия, в която има вътрешна куплунг. Благодарение на капака няма знак за кабелите. Ролс прави това Cablecar гъвкави и така може приспособление  просто да се търкалят на желаното място. 

8pandas

Не само шикозният дизайн играе роля, но и въпросът за устойчивостта. Продуктите ECO Design от 8pandas са 100% естествени и се основават на бързорастящата бамбукова суровина. Тенденцията да се избират бамбукови съдове става все по-разпространена, тъй като материалът предлага редица предимства. Така естественият материал е биоразградим, безопасен в съдомиялна машина и нечуплив, както и изключително антибактериално вещество. Продуктите вече са пожелавани Red Dot Award най-доброто от най-добрите 2014 г. отлично. 

Ние избрахме черния цвят тук, защото това е универсално популярна класика и е безкраен тренд особено за любителите на дизайна.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

56 + = 64

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: