Топ 5 на седмицата: Cool идеи за живот

Тази седмица беше изчистена с предразсъдъци! Всеки, който винаги е мислил, че камината е като камина и бунгала, вече отдавна не са били стил, беше научил в последните дни по-добро нещо. Тъй като нашите най-популярните статии от седмицата се въртят около иновативни идеи за живот, модерни къщи и полезни съвети за интериорен дизайн. Е, любопитно ли? След това разгледайте нашата класация на петте най-популярни статии от последните седем дни ...

1. Био-камина

Особено в по-хладните сезони, камината във вашия дом струва злато, защото ни дава несравнима топлина. Онези, които обаче не искаха да имат камина, защото винаги имаше трудолюбива грижа и съхранение на дървесина, определено трябва да опознаят иновативния вариант: био-камината. Защо тези модели стават все по-популярни, ние обясняваме в нашата статия за алтернативата на класическия огън.

2. Необичайни дизайнерски идеи

Вече ви показахме миналата седмица, че нашата статия за легендарното бунгало доказва, че е възможно да живеете стил в едно бунгало и че дори няколко еднофамилни къщи лесно изчезват. Тази идея на готиния дом обаче ви вдъхнови толкова много, че тя се превърна в нашата Топ 5 отново тази седмица. Ако търсите стилни идеи за интериорен дизайн и бихте искали да знаете какво представлява модерното бунгало днес, трябва да погледнете статията.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Съвети за тесен коридор

Ако имате тесен коридор, има само няколко начина да направите тази стая красива - много хора са подложени на това погрешно схващане! С нашите 6 идеи как да създадете тесен коридор, ние ви доказваме, че е напълно възможно да се проектира всяка малка стая с правилната декорация в стил. И се обзалагате, че никога не сте имали идеята с пейката?

4. Индивидуална сглобяема къща

На 123.45 квадратни метра едно семейство създаде своя лична мечта за собственост вкъщи. За да спести време и пари, тя взе решение за сглобяема къща. И това, че сглобяемите къщи са нещо друго, освен стандартните стоки, доказват тази къща по много специален начин. Оставете се да бъдете изненадани от очарователния интериорен дизайн и да разгледате по-отблизо малката сглобяема къща с висок комфорт.

5. Докосване на Холивуд

Гигантски стаи, модерен интериор и много лукс - тази вила е един от окупителите в Швабия. Не е чудно, че тази сграда вече служи като фон за едно или друго телевизионно производство. Как живее в такава величествена вила, можете да разгледате снимките в мир.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

35 − 28 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: