Къща на годината 2014

През 2012 г. архитектът е построен Томас Крьогер екстравагантна самостоятелна къща, построена в идиличния Укермарк. През 2014 г. сградата се обади Къща на годината присъдена. И така, че всички ние имаме нещо от успешната архитектура, къщата може да бъде наета като ваканционен дом. 

Архитектът Томас Крьогер работи преди да открие свой офис в Берлин Сър Норман Фостър, който е известен с реконструкцията на Райхстага. 

Първото впечатление

Нека да започнем турнето си отвън, защото времето е толкова красиво. Къщата е построена върху 5000 квадратни метра земя, заобиколена от езера, които приканват за плуване и разходки. Дизайнът ясно улавя връзката с природата и изразява това в използваните материали на фасадата. Официалният език се свързва с ферма. Въпреки това, контурът на покрива се отличава от конвенционалните силуети и допринася за изключителен външен вид. Хоризонталната ориентация на дървото засилва допитването до цялата структура. 

изглед

Къщата се отваря отвън до прозореца от пода до тавана и се слива с природната природа, която има особено значение. Помещенията, вградени в първия етаж на двуетажната къща, осигуряват структурен релеф. 

Стаята предлага на приземния етаж до класическите дневни стаи две спални. Първият етаж е подразделен на частната зона и включва във всяка стая две допълнителни спални и голяма баня, която дава безпрепятствен изглед към ландшафта на Uckermark. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

черно

Името на сградата е черна къща и ако човек погледне това пространство, терминът естествено има смисъл. Тъмният цвят прилича на сажди от камина, която се е утаила над всички повърхности като пластичен слой катран и не може да бъде замъглена. 

Други предложения за черно могат да бъдат намерени в Ideabook: Black в банята

живея

В центъра на къщата е централното захранващо ядро. В къщата има кухня. Директно зад него е банята. Така обществените пространства са в застой. Простият интериор е доминиран от мебели от дърво, които датират от различни епохи и носят движения в дизайна. Виолетовата дивана обещава цветно акцентиране, хармонично съчетавайки се с черния цвят на стените и таваните. 

камина

Уютът е голям в къщата и е генериран от няколко фактора. По този начин просторната кухня се отваря на разделено ниво до камината, която има впечатляваща височина на тавана. Благодарение на черния цвят височината се смекчава и създава уютно усещане за пещера. На противоположната страна на къщата има шестметрово проучване, което включва библиотека. За да работите в мир, тази всекидневна може да бъде отделена с плъзгащи се врати.

Цената на къщата в сезона за четирима души е 200 евро. В нисък сезон цените са по-евтини. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 11 = 16

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: