Гъвкави системи за полици

Апартаментът се свива, мементовете се размножават или растежът се нуждае от повече пространство? Има много причини, поради които имаме един или друг покупка на мебели помислете отново. Особено сме доволни, когато има възможност да направим мебелите гъвкави. 

Ще ви запознаем с няколко гъвкави рафтове които можете да персонализирате според вашите лични желания и необходимото място за съхранение.

стенни кутии

Закачените кутии, които можем да прикачим към стената, вероятно са най-известният вариант за гъвкаво обзавеждане. Благодарение на различни размери и форми можете да бъдете рафт стена индивидуално проектирани. Особено в детска стая Това е добра идея за рафтове, тъй като малките могат да настанят играчките, които са добре подредени там.

Затворете вратата и я извадете от рафта

Снимките на бившия гадже трябва да изчезнат и внезапно рафтът е празен? За щастие тази разлика може лесно да бъде попълнена: рафтове от Fläpps ние можем просто да се откажем или да излезем според нуждите. И след като сме оформили снимките на най-добрите ни приятели, можем да запълним гордо рафта.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

мебели от дърво

Фенове на дървени мебели ще хареса този вариант рафт: Дали в рустик дърво изглежда или боядисани в бяло - на куб модули ние можем да стекаме един над друг и един до друг по желание. Така че нашите любими парчета получават една проста, но забележителна рамка.

Изключителен дизайн на рафтовете

С този рафт станахме художник: отделните модули могат да бъдат свързани помежду си в дръжките. С колчетата или шайбите отделенията са прикрепени една към друга толкова гъвкаво, че могат да се завъртат произволно. Така че можем да направим това най-необичайни свивания на стелажи създайте за нашите четири стени.

Леки рафтове

Ако се страхувате от тежки рафтове над главата си, вие ще се радвате на тези леки конструкции за стелажи. на рафта елементи са изработени от картон и са много устойчиви. Благодарение на тяхната стабилност те могат да намерят своето място както на пода, така и на стената.

Научете повече за този дизайн на мебели тук: Мебели от картон

Рециклирани рафтове

Рециклирана дървесина от палети се използва като модул в нашия апартамент за нова употреба. Рециклирането създава уникални мебели, които се сливат с обикновена дървесина стил за декориране персонализирате. Като два или четири рафта, тези модули могат лесно да бъдат подредени или нанизани. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: