Създайте малка баня: 9 чудесни идеи!

Вие желаете
вашият собствен оазис на уелнес и има само малка баня? не
Проблем, ние направихме търсене на нови идеи на експертите и
В този процес са открити много съвети, които улесняват намирането на малко пространство
да прослави. От правилното оформление до творческите трикове
Съхранение на приборите, намерихме многобройни начини да подготвите банята си с шикозен дизайн и повече функционалност - да се забавлявате!

1. Използвайте малки ниши за повече място за съхранение

Докато можете лесно да разпространявате цялото оборудване и прибори в голяма баня, за по-малки помещения се изисква повече креативност. Вие ще намерите дори в мини-баня често ниши, които могат да бъдат използвани за допълнителни рафтове. В нашия пример бяха добавени прости дървени дъски, на които можете да подредите чудесно кърпи, сапун или козметика.

2. Оптично увеличете стаята със стъкло

Защо да не използвате няколко малки трика, за да оптимизирате собствената си баня? В нашия пример виждаме, че душ екран, изработен от прозрачно стъкло или огледало, прави стаята да изглежда по-голяма от отражение. Стилен и практичен е и умивалникът, който може да се използва от допълнителни метални елементи едновременно с държач за кърпи.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Правото разделение

Няма нищо по-хубаво от това да вземете успокояваща баня за релаксация след дълъг ден. Но понякога собствената ви баня е достатъчно голяма за основите с мивка и душ. Защо да не станете творчески и да поставите ваната извън стаята? В нашия пример прозрачни стъклени стени се използват за създаване на отворена баня, която веднага изглежда по-голяма.

4. Малките ъгли могат да обогатят баня!

Някои от вас може да мислят, че ъглите правят невъзможно да имате приятен интериор с малка вана. Но дори и тук тук често се използва само правото на ниши. В нашия пример ъгълът се използваше толкова перфектно, че не само стилен интериор е възможен, но и много свобода на движение в малко пространство.

5. Интелигентен дизайн

Това, че има прекрасни дизайни за малки бани, които убеждават по дизайн и функционалност, показват нашата следваща баня. Компактното умивалник е комбинирано с тясно огледало и дървен интериор, който предлага пространство за най-важните неща и същевременно е индивидуален улов на очи.

6. Малки аксесоари за дома с голям чар

Не винаги високотехнологичните продукти за баня обогатяват помещението. Понякога можем да създадем специална атмосфера с творчески идеи, които имат много по-голямо усещане. Дори и малки аксесоари като палто за дрехи могат да се използват в банята като заместител на рафт, на който можете да окачите тоалетна хартия или кърпи. Декоративни и практични едновременно!

7. Стълба в банята?

Нашата следваща баня показва друга идея за прекрасна система за полици, която е нещо много специално. Изработена от бяло дърво, напомня за стълба и предлага достатъчно място за хавлии, тоалетни принадлежности или декоративно растение. Всеки, който има ръчни умения, може да проектира такъв самият шелф.

8. Част от природата в банята

В една малка баня, често обемистите рафтове заемат много място. Има много алтернативи, които могат да се използват за организиране и съхраняване на баня от текстил или други предмети. Тази баня показва например тънки стволове на дървета, които просто се наведоха срещу стената и на чиито клони можете да окачите кърпи. Прекрасен избор за всички любители на природата!

9. Интелигентният шелф в стената

Друг вариант, който спестява място и визуално е привлекателен, е рафтът в стената. Това осигурява идеално място за декоративни елементи, кърпи или други неща, които винаги искате да имате под ръка. Допълнителните вдлъбнати прожектори могат дори да осигурят ефективно осветление на рафта, което създава уютна атмосфера.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 41 = 47

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: