8 малки бани с чудесни идеи

Мечтаете за собствения си уелнес уелнес, но за съжаление имате само малка баня в апартамента си? Няма проблем с правилния
Идеите могат да направят дори най-малките влажни клетки уютни и креативни
на етап. Донесохме ви днес осем малки вани,
всеки с определено нещо завладее сърцата ни от буря и толкова много
излезе. Независимо дали ви харесва стаята с ярки цветове, фантазия
Осветление или хладни плочки искат - можете да намерите тук
Във всеки случай, много вдъхновение за това как да направите малката си баня по-голяма,
направете го да изглежда по-красиво и стилно.

1. домашни снимки

Съвременните бани стават все повече и повече втори жилищни помещения, където не само бързо да си измиете зъбите, но също така обичат да останат малко по-дълго. Съответно, декорацията в банята играе все по-важна роля, тъй като уютните и индивидуални аксесоари ви канят да останете и да създадете приятна, уютна атмосфера. Защо не просто да закачите снимки в банята? Това, което работи в останалата част на апартамента, също прави впечатление, баня: Selbstgeknipste снимки или семейни портрети осигуряват личен елемент, готини плакати или разпечатки в красиви рамки струва всяко малко баня и отклоняват от пределите на стаята. В нашия пример четири черно-бели ваканционни снимки са интегрирани в големите огледала, което ги прави още по-вълнуващи и интересни и ни позволява да забравим малкия размер на стаята напълно.

2. Цветни цветове

С малко цвят можете да постигнете големи промени в ефекта на стаята и да подправите скучно, тъжни, тъмни мини вани правилно. Велики: Само малка гости тоалетните са чудесен начин да се изпуска пара творчески и понякога прибягва до по-смели идеи, които най-вероятно няма да се превърнат в една голяма стая, в която са постоянно пребиваващи. Съответно, можете да отидете в банята за гости понякога тихо и да направите стени в ярки цветове или с луд шарки. В края на краищата, всеки може да се отегчи.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. много дървесина

Ако цветните цветове изобщо не ви харесват, може би следващата идея за обзавеждане ще бъде твое: С дърво можете да дадете на малката си баня рустикално и индивидуално докосване и да я направите естествен, топъл и приятен. Между другото, предразсъдъците, че дървото в банята няма какво да търси, можете да забравите уверено. Напротив, естественият материал е в състояние да абсорбира и освобождава влагата, което допринася за здравословен и приятен вътрешен климат. Дори по-добре: Някои видове дървесина като лиственица, бор или дъб дори имат антибактериален ефект и убиват бактерии както на повърхността, така и навътре. Така че, нека да отидем при търговеца на дървесината на доверието ви.

4. Намалена чистота

Навсякъде в интериорния дизайн, но особено в банята, намаляващият минимализъм в момента е много търсен. Палистични съоръжения, които се съсредоточават върху най-важното и изхвърлят всички камбани и свирки, завладява сърцата на все повече и повече хора. Тенденцията също по-малко е повече Това е особено добро за малките бани, защото колкото по-малко квадратна стая има, толкова по-малка ще изглежда, ако е пълна с ненужни неща. Ако се ограничите само до това, което е наистина важно, можете да дишате свободно и да се отпуснете правилно. Обикновено, с чисти форми, намалени цветове и висококачествени материали оборудвани бани са стилен и модерен уелнес оазис, спокойствието излъчва и чистите релаксиращи обещания - дори в мини-формат.

5. Вълнуващо осветление

В малките стаи умно осветление често прави голямата разлика. Особено бани без прозорци се нуждаят от сложна осветителна система, която ги осветява перфектно, без да позволява на атмосферата да изглежда твърде светла и неприятелска. Специалистите препоръчват комбинация от няколко източника на светлина, които са поставени в различни точки в пространството, надеждна поддръжка различен излъчва мощен, светъл и топъл светлина и така както атмосферно сцена зададете пространство, както и на потребителите в ежедневието си Badroutine.

6. Оригинални повърхностни текстури

Всеки, който иска да създаде малка баня, може да направи това с различни повърхностни текстури. Взаимодействието на гладко и грубо, матово и лъскаво, хладно и топло изглежда винаги вълнуващо и привлекателно, както и необикновени дизайни на стени в пластмасови 3D оптика. Дори и с различни, контрастиращи материали, можете да настроите страхотни акценти в малката баня и по този начин да отвлечете вниманието от врявата в стаята.

7. Creative плочки

Плочките са чудесен начин да персонализирате банята си. Същото важи и за силните цветове: малките бани са направени за смели идеи. Дали това е етнически фолклорни мотиви, блестящи мозайка, интензивни тонове или фънки разпечатки - тези плочки дават XS-баня личността, чара и размера и се уверете, че ние се фокусираме вниманието си върху нещо различно от малкия квадратен метър.

8. Големи огледала

И накрая, ние все още имаме бомба доказателство съвет за всички, които желаят да извършват дейността си малка баня-голяма и по-ярка: Едрогабаритни огледала са чудесата оръжия, които дават всяка стая да изглежда дълбоко и нека богат и изглеждат приятелски. Особено в банята е много практична идея, защото все пак имате нужда от огледала. Така че защо да не изберете XXL версията веднага и мамят мини баня в един умен начин?! Важно е обаче да закачите огледалото, така че да може да улавя и възпроизвежда колкото е възможно повече светлина и да го позиционира по такъв начин, че повърхността, засегната от огледалното изображение, да е колкото е възможно по-ярка. По този начин той разгръща пълния си потенциал.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: