Така че можете да проектирате луксозни мебели с upcycling

Вана с дупка е далеч от края. Защо? - Тъй като благодарение на усъвършенстването дори на старата вана все още може да се намери много полезно. Мислехме за диван! Как работи това и какви мебели все още можете да украсите и изграждате, докато се движите нагоре, ние ви казваме в тази книга с идеи. И ако се нуждаете от още повече пространство за новоизградените мебели, имаме предложение как да увеличите дори и жизненото пространство с upcycling.

Повече място за съхранение с по-високо ниво

Палетите са чудесни за създаване на повече място за съхранение. Нашите експерти от Уди декор са извикали от палитрата красив и в същото време практичен скрин, който предлага място за вашите аксесоари. Всъщност тя се установява
Създайте повече място за съхранение за всяка стая с помощта на палети. Палитра
върху стената на кухнята се превръща в чаша или чаша шелф
Винени бутилки. В хола можете да четете книги и рамки за картини
натоварвам. В мазето или работилницата можете да използвате вашите инструменти тук
настанят. С няколко нокти, винтове и ако ти харесва нещо
Цвят, можете също така да създадете свои собствени индивидуални рафтове нагоре: нагоре
палетите, да се задават, да върви!

Палетите са гъвкави

С палитрите и някои изработки можете да измислите много елегантни мебели или да разкрасите старите си мебели. Палетите са евтини нови или се използват за закупуване. Ако имате стара дивана в къщи, която бавно старее, можете да използвате палитри, за да направите пейки и да ги накарате да се чувстват комфортно със старите възглавници и възглавници. Във вашия апартамент, на балкона или в градината, така че една самоусъвършенствана банка за спортуване е сигурен, че ще бъде хубава око-уловка. Палетите са толкова гъвкави, че творчеството ви не знае граници. Можете да направите пейки, столове, маси, маси за кафе, гардероби и много други. В този Ideabook ще намерите още предложения с големи мебели за палети.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Завъртете старата вана на дивана

Идеята не е нова. Дори Одри Хепбърн беше позволено в прочутия филм Закуска в "Тифани" докато Холи Голтили почива на дивана в банята. Може би знаете фен на Хепбърн, че можете да се изненадате с това? Изработването на диван от стара вана има някаква работа - но в крайна сметка може да се гордеете с напълно нестандартния диван на дивана. Ако можете да се сдобиете с безплатна вана, ще ви е необходим трион, който може да се справи с желязо. Докато измервате предната част на ваната, носете защитно облекло и очила и накрая изсипете ръбовете. Седалкови възглавници или малък матрак и няколко възглавници обръщат ваната в уютно обзавеждане.

Контейнерът става шкаф

Експертите на Проектиране на котелни дърва са измислили нещо много творческо, за да измислят нещо ново от кутията. Стоманената кутийка беше отрязана, снабдена с малки рафтове и преустроена отпред като врати. Така старият бойлер стана мултифункционален шкаф. На пръв поглед можем да си представим, че този кабинет наистина е страхотен като лекарствен кабинет в банята или като комплект за оказване на първа помощ в семинара. Но дори и в дневната, такова фантазия парче може да се види абсолютно. Може би имаш и кутия, стар резервоар, бъчва или нещо подобно, което можеш да украсиш за проект, който се развива. Можете да намерите още по-уникални модернистични мебели с нашите експерти в областта на еко-дизайна.

По-голямо жизнено пространство чрез увеличаване на колелото: рециклиране на стари контейнери

Облекчаването не е просто разкрасяване или производство на мебели, то дори може да създаде повече жизнено пространство по този начин! От контейнерите цели къщи могат да бъдат построени чрез преобръщане. Ние не искахме да ви лишим от тази идея, защото дори и тези, които вече имат къща, могат да създадат още едно пространство чрез издигане - контейнери вместо култивация, така да се каже. Какво ще кажете за контейнер като студио за творчески хора, работилница за любители на занаятчии или екстравагантен градински навес?

Нов цвят прави разликата

Винаги има парчета мебели, които са скучни, но ние не искаме да ги отделяме изцяло поради сантиментални или практически причини. За да разкрасите тази мебел, не е задължително да се завинтвате и разрязвате. Нов слой боя е сравнително безпроблемно и бързо решение! Само дървени мебели могат да получат изцяло нов характер с малко цвят. С цветна глазура или лак можете да придадете интересен вид на столове, маси, шкафове и всичко останало.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 − = 48

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: