15 малки коридора с много стил

Коридорът е по-скоро пренебрегван в много къщи и апартаменти. Той често е странно нарязан, тъмен и стегнат и ще бъде само така или иначе
считана за транзитна зона, на която се отделя много по-малко внимание
като други стаи. Тук е красив коридор визитната картичка
В къщи и заслужава поне толкова любов и обич като другите
Room. Вдъхновение някого? Да вървим!

1. Рустик

Дървото играе главната роля в тази зала, като топлият, тъмният тон на вратите контрастира прекрасно с белите на стените и обзавеждането. Като цяло, класически коридор с уютно, селско докосване.

2. Industrial

Изложени бетонни, ясни линии и пуристичен дизайн характеризират този вход, който се поддържа в съвременния минимализъм.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Country Chic

Това може да е пода на сладка английска къща - игрива, но естествена и селска, но елегантна.

4. Засадени

В този малък коридор голямо огледало осигурява необходимата дълбочина в стаята, а малката закрита градина под стълбите носи нещо специално и привлича вниманието на всички.

5. Прост и спокоен

Прост, лесен и спокоен, този коридор се представя, изличаващ се от всичко излишно и ограничен до най-важното, без обаче да изглежда студен и неподходящ.

6. Чист блясък

Елегантен мрамор, елегантни орхидеи и кристална светлина придават на този вход много елегантно докосване. Огледалната стена предизвиква оптически по-голямата стая.

7. Mirror Move

Тук също огледалата са елегантен и дизайнерски инструмент номер едно, което прави тесния коридор по-щедър и по-светъл.

8. Елегантен минимализъм

По-малко е ясно в тази зала. Той се ограничава до неутрални цветове, малко мебели и избрани аксесоари и все още прави много впечатление.

ъглов 9. четене

Кой казва, че не можеш да използваш коридор различно? Това е много повече от обикновен проход. С лавицата и крилото, той става уютен читателски ъгъл.

10. Умните мебели

В малките коридори многофункционалните мебели като тази комбинация от обувки, рафтове и гардероб са нашите най-важни съучастници.

11 Необичайни

От този коридор се направи истинско изявление: кадифе с кадифе, тапети, килим и татуировка за стена, която приветства гостите по приятелски начин - почти никога не е по-творчески.

12. Дяловете

За да не бъдете директно в хола в този отворен апартамент, когато се придвижите през вратата, тук един делител на стаята осигурява структура. То беше изпълнено с цветни книги и весели аксесоари, затова се чувствате като у дома си.

13 с деца

При децата често има хаос в коридора. Обувки, якета, чанти, шапки - така че всичко това да не лежи диво, са необходими умни идеи, които лесно създават ред и все още дават на всеки член на семейството бърз достъп до вещите му.

14. Почти

Складовото пространство е алфа и омега в коридора. Вградените гардероби, пейки с чекмеджета и рафтове с заключващи се кутии помагат да се запази ред и преглед.

15. Естествена елегантност

Нашият последен пример за коридора се отличава с модерен, ясен дизайн, естествени материали и неутрални цветове, като по този начин се осигурява спокойствие и отпускане във входната зона.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: