Идеи за подаръци за книжни червеи

Това е първият декември и Коледа се приближава неохотно. Книгите традиционно са сред най - популярните коледни подаръци в България
Германия, но честно: такава книга не е особено творческа
абсолютно. Кой иска да представи страстен книжни червеи, но все още има
много други възможности. Седем от тях са представени тук днес.
От хладния шелф до мултифункционалното дизайнерско чудо и практичното
Стила на оригиналната DIY идея тук е представен всичко, какво е сърцето
прави страстните книжни червеи побеждават по-бързо.

Bookmark лампа

печат от Бенджамин Хели е брилянтен хибрид на лампа и отметка. В това готино изобретение две абсолютно важни аксесоари се съчетават за несравнимо забавление за четене. По този начин ние можем стилно да поставим любимата си книга или списание в светлината на прожекторите, винаги да знаем коя страна току-що посетихме и да имаме най-доброто осветление за четене. Изобретение, което е толкова изненадващо, колкото и гениално, което под гаранция ще наслаждава всеки червей на книги.

Чувство за четене във ваната

С ДЪРВО U? РЕЛАКС Държач за таблет и лаптоп от Trimbornstraße & Eich вашето удоволствие за четене във ваната се вдига на ново ниво. С тази интелигентна част можете не само да четете електронна книга по спокоен начин, но и да сърфирате в интернет, да чатите с приятели или да гледате филм.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Рафт различно

Всеки знае как да прави дъски. на Нютон-Регал от Франческо Полар се състои от стар мед и няколко здрави куки в стената. Книгите са просто закопчани в готовата за мен. Много приятно око за всяка стена!

Бихте ли искали малко повече вдъхновение за рафтовете? Няма проблем, просто кликнете върху нашите идеи Стелажи с това нещо и Рафтове като слушалки.

Практически спътник

Seconde-Peau е многофункционално изобретение от нашия експерт Одри Бертачини. Хладната част служи като практична чанта за книги, която да отнеме, както и практична бележка, която осигурява спокойно удоволствие за четене - както на масата, така и в леглото, докато ядеш, както и във влака. Един наистина полезен спътник за всички книжни червеи, които никога не напускат къщата без книга или извън стаята.

Направи си сам ваза

За любителите на книги, които също искат да станат творчески и любовни оригинални дизайнерски идеи, нашият експерт Мария Тереза ​​Кьониг има страхотна готовност: За книгата ваза просто отстранете капака и фолднете страниците индивидуално навътре и zusammenmember. Това създава кухина в средата, която може да бъде чудесно използвана като индивидуална ваза за цветя.

Laptable

на Laptable от Живите стаи на Андрю е истинска задължителна мярка за всички картофи и книжни червеи. Гениалната подложка за възглавници се приспособява прекрасно към всяка седнала позиция и предлага достатъчно място за любимата ви книга, лаптоп или таблет - за превъзходно удобно четене в леглото, на дивана или в фотьойла.

ключ книга

Това, което може да се направи със стари книжни съкровища, показва етикета на Хамбург Lockengelöt. на ключови Книги се произвеждат в нашата собствена производствена фабрика в сърцето на Свети Паули. Предполагаемите безполезни книги са снабдени с здрави метални куки и след това са снабдени с здрави отвори. Благодарение на оригиналните корици, които са напълно запазени, момчетата от Lockengelöt реални предмети на изкуството. По-индивидуален начин за затваряне на клавишите ви е трудно да се намери. Книгите убеждават с автентичността на предишния си живот и блестят едновременно с необичайни и устойчиви принадлежности за дома.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

33 + = 36

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: