13 страхотни идеи за градина с WOW ефект

Радвайки се на природата, слагайки краката си нагоре, релаксиращи, слънчеви бани, прекарване на уютни часове и барбекю със семейство и приятели - всички ние искаме да отидем след всичко това в градината. Зеленото открито пространство може да бъде проектирано по различни начини; Идеите и вкусовете са практически неограничени. Освен това ние вдухваме в различни списания и нека вдъхновяваме отново и отново. Идеите и предложенията за копиране ще ви дадат и следните снимки. Страхотна градина с уау ефект е гарантирана във всеки случай! 

Първа градина пътека в своя клас

Пътеката неизбежно води през градината. Защо да не го направите като подчертае, както показва примерната снимка? Ярките и симетрично подредени бетонни плочи изглеждат наистина елегантни заедно с тесните дървета. Ефектът се подобрява от осветлението, което осигурява допълнителна настройка. 

2-ри растения за специалното нещо

Растенията и цветята като цяло са задължителни във всяка градина. Ранг растения, които се намират покрай стените на къщата, както и скелета и осигуряват романтичен външен вид, създават особено зелен оазис. Например, вечнозеленият бръшлян е подходящ. Но също така се препоръчва и истинско вино, което не може да бъде само заличено от този плод, обезцветяването на листата през есента осигурява впечатляваща игра на цветове. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Задайте различни височини на ръста

Има различни растения с различна височина на ръста. Точно тази собственост може да се използва за декоративния дизайн. Ето как дърветата, храстите и малките растения създават разнообразна гледка. Обърнете внимание, обаче, на хармоничните преходи и цялостната картина. В същото време можете да разчитате на различни нюанси на зелено, което също осигурява творческо разнообразие. 

4. Обърнете внимание на редактирането

Градината е не само приятна за гледане, но и свързана с работата. Така че растенията също искат да бъдат отрязани, за да се съберат нови мощности, които да растат и да процъфтяват, а не на последно място, да бъдат въвлечени във форма. Независимо дали е кръгла, квадратна или под формата на фигури - чистият рязане не само осигурява красива гледка, но винаги за чист вид. 

5. Разтопете се навътре и навън

Интериорът може да се слее с външната част - това не осигурява визуално удължаване на уютната всекидневна, но също така внася природата и създава постоянно променящ се имидж, който гарантира и релаксиращ момент. Благодарение на дълбокото остъкляване, стаята е наводнена и с много естествена светлина. 

6. Включете вода в игра

Водата е не само еликсир на живота, но и незаменим в градината, дори само за напояване. Освен това елементът може да се използва и за декоративни цели. Под формата на езерце, тя образува окото, което също осигурява много спокойна атмосфера. 

7. Изберете материалното разнообразие

Градината има собственост, разбира се. Съответно естествените материали също трябва да се използват в дизайна, доколкото е възможно. Камъкът и дървото са перфектни и се предлагат в много различни видове, текстури и цветове. С различни структури не само създавате уникална, но и динамична цялостна картина. 

8. Създайте мечтания дом

Градината често е продължение на интериора, особено в хола. С тераса, удобен кът за сядане, уютен текстил и декоративни аксесоари, можете да създадете уютна атмосфера, която ще привлече както семейството, така и приятелите ви, за да се насладите на най-доброто време на годината. 

9. Пергола с много функции

Пергола не само осигурява сенчесто място, поради което конструкцията е предимно от дърво, особено за седалката. В същото време, скелето може да се използва за озеленяване, но деликатните рози, например, са особено прекрасни и правят дизайна идеален. 

10. Не пренебрегвайте осветлението

Не само в стаите е добро осветление - в допълнение към естествената дневна светлина - незаменимо и се използва и за декоративни цели. Също така в градината трябва да поставите изкуствено осветление. Що се отнася до дизайна и обхвата, вашият личен вкус е в търсенето. С наземните светлини и светлинните светлини, както е показано на примерната картина, вие винаги сте сигурни, че сте учудени.  

11. Създайте ново жилище

Езерото може да се използва не само за украса, но и за създаване на ново жилище. Съответно, в басейна могат да се използват риби, които не само са красиви, но и имат балансиращ и релаксиращ ефект при гледане. 

Как да създадете сам езеро, ще научите в нашата Ideabook. 

12. Постави на чл

Градината винаги е приятно място за интегриране на изкуството. И най-вече под формата на скулптури. Те дават на вашето зелено открито пространство лично докосване, като същевременно осигуряват изненадващи моменти. В предната част на точно изрязаното хеджиране, както се вижда в това примерно изображение, обектът е оптимално интегриран в цялостната картина. 

13. Градина от специален вид

Градината вече е в центъра на вниманието. Но зелено пространство на покрива? Не всеки може да твърди това. Така че съществуваща тераса на покрива може да се използва за създаване на градина. Но дори плоският покрив на една къща може да бъде използван, за да бъде малко по-близо до природата. Само една тревна площ като тук изглежда е достатъчно, за да се простират всички четири. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

72 − = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: