Вътрешните врати могат да бъдат толкова разнообразни

Най-голямото отваряне на зидария в стаята винаги е вратата на стаята. Като незаменима част от функционалността на всяка стая, тя позволява затварянето на прохода и по този начин разграничаването на съответното жилищно пространство в сравнение с другите помещения на една къща или апартамент. Вратата осигурява топлината, шума и пожара в апартамент, а също така служи като използвате опциите за дизайн на завъртане на платното или крила като много важен декоративен елемент в къщата или апартамента. Колко хубави дори входните апартаменти могат да украсят интериор и по този начин стая, ви показваме примера на първата ни снимка.

Дизайнът отговаря на функционалност - дори и за входни врати и входни врати

на Biffar GmbH & Co. KG се е специализирала в добре оформени и в същото време винаги функционални врати за жилищни и жилищни сгради. В миналото вратите обикновено се правели от дърводелец, но сложността на задачите, които сега трябва да изпълняват в съвременните жилищни помещения, поставя по-големи изисквания към материалите и уменията на производителите. Тук се намира класическата спирачна врата с подвижно крило на вратата, изработено от светло масивно дърво. Огромният оптичен контраст на вратата към тъмнокафявия тон на стените и благородния паркет е особено ефективен и успешен. Дръжката на вратата е проектирана като безкраен модерен дръжка на вратата в минималистично функционален дизайн и изработена от неръждаема стомана, устойчива на корозия. Покритата стомана допълнително осигурява специална стабилност и стойност на цялата твърда рамка на вратата на тази система. Особено в градските жилищни комплекси, високите изисквания често са поставени върху аспекта на сигурността на такава входна врата. Така че не само трябва да бъде декоративен и да обогатява интериора с богато оформено крило на вратата или визуално привлекателни фитинги, но то често трябва да е устойчиво на кражби или дори да е вече взривозащитно.

Много възможности за изпълнение и дизайн

на Kuhn GmbH ни представя тук малко разбиране за разнообразието в изпълнението на модерна врата в стаята. Днес тя не може да бъде проектирана само като класическа спираща врата, но, както тук, например като така наречената плъзгаща се плъзгаща се панелна кутия. Този тип пчелна пита панел плъзгаща се врата се вписва много добре тук за фактическа и намалява цялостната стил на помещението, като се набляга на функционалната си красота и дава на жителите поради своята конструкция, както е с плъзгаща се врата, освен това, не повече пространство в стаята. Отново, естетиката на плъзгащата се врата Бяла в хармония с дизайна на цветовете на стената в задната стая и в същото време представлява особено ефективна контраст с черно на панела от дясната страна на помещението, в което се прави интересна динамика на стаята.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Отбележете цвета и материала на вратата

Специалистите в Хамбург за мебели за баня, F&F Етаж и обзавеждане, демонстрират как вратите в стаята, изработени от мебели от истинско дърво и масивна дървесина, могат да се допълват взаимно по особено ефективен начин. Материалът, повърхността и цветът на вратата и мебелите хармонизират перфектно, което прави стаята цялостна. При избора на цветовата схема на помещението и при обзавеждането винаги трябва да се има предвид характеристиката на съответната врата. Ако цветът и материалът на вратата се отразяват в останалата част от мебелите и аксесоарите на помещението, това може да създаде неподправена личност и настроение във въпросната стая.

Дизайнерски стаи и през вратата на стаята

Вратите на стаите трябва да съответстват на характера на една къща или апартамент. Цветът, повърхността и допълнителните принадлежности на вратата, като например комплектът дръжки, пантите на вратата и фитингите, както и рамката на вратата, трябва да бъдат избрани и проектирани съответно. Тук в нашия случай е избрана правилната дървена врата за дървена стена. Цветът, материалът и дизайнът подчертават селския характер на стаята, при което тъмнокафявата обстановка представлява интересен контраст със светлото дърво на стените и хармонично съответства на тъмните греди на тавана. Това дава на стаята невероятната си характеристика в стила на провинцията.

Вътрешните врати на стаите са запазени

Преди много специално предизвикателство обикновено е попитал собственикът на къщата, който е придобил историческа сграда и сега иска да я реновира със стил. Винаги е възнаграждаващо, както се вижда от нашия пример, да се запазят съществуващите врати в стаите и да се ремонтират. Ако успеем да се елиминира, например, с помощта на дърводелец или интериорен дизайнер, съществуващите щети от дървесния да запази вратата и визуално се подобри, оригиналният характер на историческа пространство може да бъде запазена като чисто, докато пръскане особен чар. Такава сграда, чиито исторически прозорци и врати могат да бъдат напълно запазени, се разпространява от специалната и идиосинкратична аура, от избата до тавана. Между другото, има съвети и предложения за тайнствени имоти точно тук.

Покажете красиво зърно от истинско дърво

Вратата традиционно е изработена от истинско дърво в много сгради. Често обаче е по-късно боядисана или пресована с фолио. Въпреки това, нашата извадка картина тук показва, че тя може да бъде изключително възнаграждаване за ефекта от една стая, отново се премахне напълно фолио и след това се прилага слоя боя по врата и по този начин лежеше красиво зърнеста панел врата, изработена от масивно дърво безплатно. Смазана, восъчна или боядисани с прозрачен лак, като красива зърнеста истинско дърво врата с техните тежки метални сглобки за риболов и тогава истински украшение и ефективна точка в пространството.

Също така ремонтирайте вратите на стаите

Вратата на стаята, подобно на прозореца, е основно средство за изразяване, което дава на стаята неговите характеристики. Как да промените мебелите в него от време на време или боядисване на стените също трябва да се мисли за обновяване на вратата на стаята. По-специално, панелът на вратите трябва да е без повреди и дръжката да се побере в цялостния стил на помещението. Отново показва как впечатляващият цветен контраст между вратата и стената може значително да увеличи ефекта от стаята и нейната драма. Благородният дървен вид на вратата вече действа като приветлива визитка на стаята.

Вратите на стаите като подпори на стаята

Вратата на стаята не е просто материал, който да затвори най-големия отвор на стената в стената. Той е избран хармонично и адаптиран към централната функция и послание на стаята, към най-решителната подложка на помещението. Тук вратата се използва целенасочено, за да създаде типичното настроение на азиатска спалня с няколко фини удари на писалката. Широката двукрила врата затваря стаята отвън, което я прави функционално тиха зона. В същото време обаче тя става много фин и атмосферен светлинен източник.

Делител на помещения и светлинен източник

Две други основни функции, които вратата на стаята трябва да изпълни днес в модерното жилищно пространство, са тези като делител на помещения и като източник на светлина. Подобно на рафтовете или разделителите на стаи, вратата на стаята също така структурира стаята, което понякога се променя в размер и форма. Въпреки това, той също се радва на голяма популярност като допълнителен източник за посрещане на дневна светлина, до прозореца. Големите стъклени врати в дървени или метални рамки или често без рамки, се превръщат в все по-популярен дизайнерски елемент на нашите жилищни пространства.

Необходими в ансамбъла на интериорния дизайн

Тук вратата на стаята се представя особено успешна от гледна точка на цветовия и повърхностния дизайн. Цветът на вратата е хармонично положен от тавана, мебелите и тапицерията. Така вратата не само действа като проста функционална част от стаята, но и става интегриран стилистичен елемент, като картина, перваз или подобен стълб, монтиран в стаята. По този начин той се превръща в основен елемент на интериорния дизайн, който може решително да повлияе на ефекта на стаята.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: