Различни плъзгащи врати

Когато ремонтираме нашия апартамент или поне една стая, има много аспекти, които трябва да се имат предвид, тъй като винаги е трудно да се променят или коригират някои неща по-късно. 

Един от най-важните от тези аспекти е изборът на дясна врата, и по много начини: каква врата искам и кой най-добре отговаря на моите жизнени нужди? плъзгащи се врати Ето един интересен вариант - те често предлагат много решения за спестяване на пространство, Между другото, те също могат да бъдат красиво организирани: плъзгащи се елементи може дори да допринесе за декорация на стаята. От друга страна, те могат да бъдат скрити незабележимо до или в стената. От техническа гледна точка трябва да избираме между тези два варианта: курса паралелно на стената извън същото или едно интегрирана версия, който изчезва почти невидимо в стената.

В зависимост от случая е възможно да се отдели помещението, да се даде тишина и спокойствие или - напротив - да се създаде отворено пространство с плъзгащи се врати с широко отваряне, което е широко и ефирно и ви кани да влезете.

Плъзгащите се врати - както всички други врати - са подходящи за всякакъв вид стая: било то в момента бизнес или частна, между Вътрешен и външен, между кухня и жизнено пространство. Инсталацията е - най-малкото във външно направляваната версия - също много лесна: имате нужда само от една рамка, две релси и разбира се съответната желаните плъзгащи се врати!

Стъклото до безкрайността

а Плъзгаща се стъклена врата Във всеки случай идеално се вписва в модерните и съвременни архитектурни стилове. Ето най-доброто от плъзгащата се врата бе взета: метална рамка притежава две големи плъзгащи се елементи, които продължават почти цялата стена и да се създаде гладък преход между закрито и на открито, така че когато се отвори.

Вижте най-важното

стъклени врати са идеални за верандата по няколко причини: Първо, техните прозрачност за повече яркост в стаята, на второ място, те винаги ни позволяват да гледаме навън в градината - това успокоява и релаксира. И трето, стъклените врати се вписват перфектно в стаята, не го променят, но продължават чистите си линии.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Между кухнята и трапезарията

Няма нищо като инсталиране на плъзгаща се врата - колкото е възможно по-прозрачна - между кухнята и трапезарията. Този вариант е такъв
неприятно, че почти изглежда, че не е там. на
Дизайнът на стаите е модерен и стилен, а плъзгащата се стъклена врата добавя
хармонично в цялостната картина, така че те всъщност да не са
поразителен, но просто практичен и естетически за ансамбъла
Короната се докосва.

Врата, която се отделя и обединява

По отношение на структурата и размера тази плъзгаща се врата се държи така, сякаш е една подвижна стена И това е точно това, което правят. Дори когато е затворена, тя позволява преминаването на светлината и следователно е особено подходящ за големи помещения, които имат само естествен източник на светлина, но за практически съображения трябва да бъдат споделени. Този вариант се придава например на разширяването на тавана, за да се създадат две отделни жилищни площи тук.

Класически

Дървените врати със стъклени части са същността на класическия стил, но те не са загубили модерността си. И наистина, това решение не само е прекрасно в традиционните сгради, но и се адаптира добре в модерно проектирани среди. Това е чудесен начин да зададете контрастни точки или просто да продължите традиционния дизайн на стаята с естетически приятни детайли.

функционален

Плъзгащи се врати за други функции! Гардеробът не винаги трябва да бъде обект сам по себе си, но ако имате достатъчно място, той може да се превърне в интегративна, но защитена част от стаята чрез двоен стъклопакет. Тук използвате стъкло и минималистична рамка, която ефективно подобрява естетиката на гардероба.

стилен

Някога мислех за такава организационна форма в кухнята? Това е още един пример за това колко ефикасно и интелигентно използването на плъзгаща се врата може да бъде у дома. С такъв прозрачна плъзгаща се врата, който завършва кухненския шкаф, вие сте от гледна точка на функция и стил само винаги от дясната страна. С помощта на матирано стъкло върху частите на плъзгащите се врати може малко да затъмните определени зони, така че дори и по-малко представимите неща да могат да заемат мястото си. Като един прозорец на стената - с подходящо осветление, осветено от фантастична гледка - осигурява истинска окото в кухнята му.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: