Преди-след: 5 стари бани блестят в ново великолепие

Банята ви се нуждае от малко грим, но не знаете точно къде сте
трябва да започне? В днешния Идеабок ще намерите грандиозни примери за това
покажете как можете да превърнете старата си баня в стилен оазис на благосъстоянието. да
разгледайте 5 уникални трансформации!

1. Преди: Плътно и старомодно

Нека да разгледаме първата ни баня, която спешно се нуждае от актуализация. Бежово-кафявите плочки и жълтеникавата вана изглеждат от друго време и правят стаята тъмна и неудобна. Време за трансформация!

След: Ярки и модерни

Старата баня е почти неузнаваема. Белите стени, украсени с малки мозаечни камъни, носят в тази стая ново великолепие. Пожълтката вана също е заменена от модерен душ с прозрачни стъклени врати, които правят стаята да изглежда по-голяма. Висококачественият дървен под и мивката с дървени чекмеджета подреждат топлата атмосфера на тази баня.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

2. Преди и след: Перфектната актуализация на цветовете

Също така тази стара баня, която виждаме в първите две снимки, изглежда тъмна и старомодна от цветовия избор на плочките. Мивката и ваната също заемат толкова много пространство, че едва се движите в банята.

След обновяването малката стая изглежда светла и просторна. С неутрални цветове като бежово и бяло и модерна мивка с практични чекмеджета виждаме красива и функционална баня. Добро решение беше да смените голямата вана със стъклена врата с тесен душ, което ви дава повече свобода на движение.

3. Преди-след: От хаотичната стая до стилната мини баня

Преди преобразуването тази баня изглежда по-скоро като склад и напомня малко за банята. Бели плочки, старомодно огледало и бъркотия от почистващи препарати в душата ви гарантират, че никога не се чувствате удобно тук.

Въпреки това, ако погледнем банята след обновяването, то напълно се промени. За стените експертите са избрали тъмен цвят, което прави стаята стилна. Модерното умивалник, голямото огледало и тесният душ със стъклени врати усъвършенстват новия дизайн и се възползват максимално от това малко пространство.

4. Преди: Хладна атмосфера

Въпреки че дизайнът на тази баня не е най-лошото, което видяхме днес, дори тази стая не може да вкара с добър фактор. Комбинацията от светло синьо и бяло е стерилна и хладна.

След: Нова елегантност

След преобразуването откриваме съвсем нова баня. Със съвременните плочки в бежово и кафяво, както и декоративни шкафове, които се вписват перфектно на новия етаж, тоалетната получава елегантно докосване.

5. Преди: Хаос на цветове и аксесоари

Подобно на предишната баня, тази стая има и хладна атмосфера благодарение на сините и бели плочки. Цветните кърпи и други аксесоари правят стаята да изглежда хаотична и доставена. Любопитно ли е какво ще изглежда новата баня?

След: А бляскава светлина

Бихте ли си помислили, че старата баня може да стане толкова стилна и бляскава? Стена със златни тесери, голямо огледало и модерно умивалник дават на банята ново великолепие. Дори и стилни кърпи на стената монтаж са избрани перфектно за новата концепция за цвят и създават елегантен нюх.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

86 − = 77

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: