Тъмната изба става дизайнерска сауна

Гореща пара, която се получи с етерични масла и билки от всеки един порите на тялото - сауна-излизащите знаят как да се насладите напълно на тези моменти на спокойствие и съживяване. Много хора мечтаят да се възползват от този фактор на уелнес дори от дома. Строителите на градската вила в Хамбург изпълниха това желание и превърнаха бившия подслон в частна зона за отдих. По този начин стаята в мазето е превърната в уелнес зона с висококачествена сауна, за която експертите от Corso Sauna Manufaktur GmbH бяха отговорни. Фантастичният проект преди / след показва снимките по-долу.

Бивш подслон за въздушен ...

Трансформирането на бивш убежище на градска вила в Хамбург в сауна пейзаж, екипът от експерти със сигурност не очаква такъв специален проект. Въпреки това собствениците не искаха да напуснат избата и да се погрижат за собствената си уелнес зона. Сиви, голи стени и малко светлина някога характеризирали помещението, което също беше много тъмно поради ниската височина на тавана и имаше ограничителен ефект. Въпреки това, 30 квадратни метра полезно пространство са твърде добри сделки, за да се възползвате. Вместо да използвате това пространство като място за съхранение, можете да го направите по-полезно. Ако това се отнася и за вашето собствено благополучие, това е очевидна ситуация, която експертите са знаели как да реализират по най-добрия възможен начин, както показва впечатляващите резултати след това. 

... ще проектира сауна ...

Каква трансформация! От бившия подслон за нападение вече не може да се разбере, тук има само сауна в свой клас. Стандартната стая беше оптимално използвана и снабдена с L-образна гореща въздушна вана. Формата се отваря поради изтичащите пейки, които обещават сауната в допълнение към размера. Независимо дали става въпрос за визуално привлекателен елемент или като удобно място за съхранение на кърпи и други текстилни продукти - пейките са гъвкави. и позволяват гъвкавост при употреба. За пространствено разделяне се използва стъклен фронт. Благодарение на прозрачността на съвременния материал обаче се запазва отворена концепция, а освен това позволява на стаята да диша.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

... изработени от висококачествени материали ...

Ярката дъбова дървесина и стъклото дават на сауната елегантен, вечен външен вид. Кабината е построена с хоризонтално оформен профил с двоен канал. Този тип конструкция е изключително сложен и изисква най-голяма точност в занаятчийското изпълнение. Освен това, експертите придават особено значение на силен и по този начин стабилен, без изкривявания дизайн с рамкова дървена конструкция. За да се отговори на безупречния дизайн, връзките на отделните елементи на стената бяха скрити. Поставените пера в тъмни цветове създават вълнуващ контраст и придават характер на топлата въздушна баня. Направено по поръчка, резултатът е висококачествена дизайнерска сауна, която служи като отпускащо релакс сред забързания град. 

... и с абсолютен комфорт!

В допълнение към използването на стъкло, кабината получава същата лекота от плаващата конструкция на шезлонгите. Сърцето на сауната е дизайнерската печка мит от EOS, оборудван с кубични камъни и система за високоговорители. Последният осигурява релаксиращи звуци по време на сауната. Оборудването е закръглено с LED осветление. Това не само задава сауната на сцената, но и осигурява леко и релаксиращо осветление, дължащо се на топла бяла светлина. Докато душът се намира в преддверието, има зона за отдих в непосредствена близост до сауната, където можете да оставите момента на отпускане да изчезне перфектно. 

Бившата детска градина става дизайнерска сауна

Също така не искаме да ви лишим от тази луксозна топла вана на Corso Sauna Manufaktur GmbH. От бивша детска градина експертите създадоха първокласна уелнес зона. Светлите плочки, стъклото, както и ирисните преградни стени образуват рамката за естественото обзавеждане, изработена от фин аспен дърво и термо-дъб. За да се запази специален цвят на дъба, материалът беше обработен със специално разработен процес. Това дава на дървото уникален вид. Отопляеми шезлонги, дъждовен душ душ, телевизор и фалшива камина допълват перфектно тази спа зона и обещават: чиста релаксация! 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 87 = 89

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: