Кой кухненски стил е подходящ за вашата личност?

Пурстична или еклектична, селска или елегантна: Ако имате право да проектирате напълно собствената си мечта кухня - как изглежда? ние
разгледахте шест модерни стила за вас и ги покажете
как можете да реализирате любимия си поглед у дома.

1. Индустриален

Вие харесвате щедрите тавани, които все още гледат на миналото си като фабрика или склад, а вие обичате грубия автентичен чар на материали като бетон, стомана и старо дърво? След това кухня с индустриален стил е точно за вас. Между другото, не е нужно да живеете в таванското помещение. Материалите, които вече са описани, могат да бъдат приложени и в обикновени жилища и апартаменти. Освен това, неутралните цветове, чистите линии и ежедневните мебели и принадлежностите с индустриално усещане са готови за хълбока, хладна кухня, която ви подхожда перфектно.

2. Boho

В бого кухни творчеството, свободата и джой-дьо-вив преобладават. Тук се свири конвенциите и регламентите. Вместо това, те се дават некоригирани и също като нещо ексцентрично. Цветовете, формите и шаблоните са весело смесени, стари и нови са разбъркани заедно и различни стилове са слабо комбинирани. Етническият стил отговаря на хипи шик за забавен, уникален вид кухня с този обрат.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Минималистичен

Минималистичните кухни, чийто дизайн е намален до най-важното, в момента се радват на голяма популярност. Най-важните съставки: много бели, чисти линии, без дръжки, колкото е възможно по-малко принадлежности и напълно чист, подреден вид.

4. скандинавски

Друга тенденция в кухненските тенденции е скандинавският стил, който се основава на спокойна природа, функционалност и устойчивост. В такава кухня фокусът е върху практичната, придружена от намален, прост и модерен дизайн, който се отличава с излишни камбани и свирки. Светлите дървесни и ярки бели са главните герои и се допълват от други естествени тонове и / или нежни пастелни нюанси. Също така е абсолютно необходимо: висококачествени естествени материали и любящи, но практични аксесоари, които осигуряват комфорт, топлина и характер.

5. Модерна елегантност

Няма излишни украшения, то е и в съвременната елегантна кухня, но което става малко по-чиста. Леките фронтове от неръждаема стомана и висококачествен фронт отговарят на иновативни високотехнологични устройства, хладни бар столове и много чиста атмосфера, която все пак излъчва нещо специално. В допълнение към чистите линии влизат в действие някои футуристични криви, както и прозрачно стъкло и фини прибори за готвене.

6. Рустик

Дори селският стил е все още (или междувременно) абсолютно в кухнята. Това означава естественост, честност, топлина и забавяне и по този начин удари нервите на бързо движещото се време. Тук дори са приготвени за самите рецепти на баба, тук са изтеглени самите билки и са взети за храната и времето за подготовка. Дизайнът се фокусира върху дърво, фините естествени тонове, селските каменни плочки и много естествени, носталгични принадлежности.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: