Пясъчник бани

В почти никаква стая се нуждаете от повече светлина, отколкото в банята. Бръснене, грим ... Ще бъде малко глупаво в тъмнината! Още по-важно е, че не само слънчевата светлина в банята, но и изборът на стени и подови плочки падат в приятелски цвят. Оптималният материал: пясъчник! Той не е само светъл, но в същото време изглежда супер естествен - идеалните условия да вземете релаксираща вана или просто да се отпуснете в мир за предстоящата партия.

Прекалено големи тоалетни кутии са старомодни! В модерния дизайн на банята, тоалетната купа окачва по-скоро като плаващ над пода. Всичко останало е интегрирано в стената - ако се състои и от пясъчник: 100 точки!

Комбинацията от мозайка и пясъчник изглежда особено благородна. Особено защото зеленият пастел цвят върви добре със светлия бежов тон. Както и да е, мозайката винаги трябва да се използва като очила в малки количества - и пясъчникът е перфектният майстор за неутрализиране!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Светлите стени увеличават визуално банята и я правят хубаво и уютно в същото време. Един малък съвет: цветя или тамянни пръчки като декоративни елементи на рафта и имате баня, в която обичате да прекарвате един или друг час сутрин!

Прост дизайн: направо към ъгловите фитинги, модерните плочки от пясъчник се намират особено добре.

Стъкло, бяла мазилка и плочки от пясъчник - едва ли можете да проектирате баня по-лека и по-приятелска. Не се плашете за сместа от материали: по-тъмните плочки за пода създават вълнуващ светъл и тъмният контраст.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: