14 пъти вдъхновение за красива градина

Мислили ли сте някога да построите градински навес? Независимо дали става дума за допълнително място за съхранение на устройства и устройства
Инструменти, приключенска детска площадка за децата или уелнес оазис, за да се отпуснете
и благосъстояние - градински навес е не само практичен, но и обогатява
Екстериор също визуално.

Дали селски модел, изработен от дърво, очарователна къща в стил селска къща или модерен вариант в
Минималистичен стил - ние имаме страхотни вдъхновения за вас
събрани заедно, всички със своя уникален характер
очарова. Ние сме любопитни, ако има подходящ дизайн за вас?

1. Малка вила за почивка

Тази просторна градинска къща обогатява откритата площ с прекрасна, топла атмосфера и изглежда почти като малка вила, където можете да се оттеглите от време на време. Дървената конструкция с прозрачни стъклени стени създава открита, уютна атмосфера и покривът ви защитава от дъжд и вятър. Добавянето на няколко завеси и удобно бяло мебели създава уютно отстъпление, изпълнено със стил и елегантност.

2. Да се ​​отпуснете и да се чувствате добре

Нашата втора градинска къща изненадва с отворена дизайнерска концепция, която прилича на покрита веранда. Тук можете да се чувствате комфортно на възглавниците на седалките и да се наслаждавате на прекрасния бриз. Особено хубаво: Белите завеси създават уютна атмосфера с много уют.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Чисто уелнес

Това малко защитено отстъпление ни напомня за луксозен курорт на славен курортен остров. Тук можете да се чувствате комфортно с любимото си четене, да рисувате завесите и да се наслаждавате на неприкосновеността на личния му живот Предимството: Тази увлекателна атмосфера може да бъде извлечена дори и в малки градини, тъй като компактният дизайн не се нуждае от много пространство и дори от ниша до прекрасен улов на очи.

Тук ще ви покажем още по-фантастично външно обзавеждане за градината, което не бива да пропускате!

4. Домашен офис в градината

Домакинската къща днес е доказан работен модел, който ни позволява да има повече гъвкавост. Но какво ще кажете, ако можете да работите в средата на зелено? Този мобилен дом може да стои практически навсякъде и предлага достатъчно място за бюрото, стола и приборите. Особено красиви са големите стъклени прозорци, които позволяват великолепна гледка към природата.

5. Обикновено и красиво

В този пример виждаме класическа дървена къща, която има две различни области. Вътре можете да намерите втори хол, спортна зала или стая за инструменти & Ко, които са затворени от вратата. Освен това е прикрепена малка покрита тераса, където можете да се насладите на следобедно кафе или чаша вино вечер в уютна атмосфера.

6. За малките

Любимо проектираната мини-къща за децата е идеалният избор, за да направят малките щастливи. Друго предимство: децата имат свое собствено отстъпление, а възрастните могат да се насладят на спокойствие и тишина.

7. Беседка

Не е нужно да живеете направо край морето, за да получите усещането за красив павилион в собствената си градина. Добавете някои хубави мебели, а покритият модел е идеалното място за уютно събиране на приятели или семейство.

8. Повече място за съхранение

В допълнение към създаването на малък оазис на мир или работно място, разбира се, има класически градински къщи за съхранение на аксесоари и съдове. Ако имате достатъчно място, можете дори да добавите хубава седалка до градината, както виждаме в този пример.

9. Идиличен чар на селска къща

Този бял боядисан дървен павилион върви добре с градина в провинциален стил. Красивата градина на зелени дървета, растения и цветни цветя създава вълшебна атмосфера.

10. Различни форми и дизайн

Ако искате малък салон в градината, днес можете да избирате между безкраен брой материали и форми. Този дизайн носи докосване на екзотика в градината и му придава фантастичен усет.

11. Детската площадка

Малка дървена градина, направена от дърво, може да бъде удължена сравнително лесно, например на красива детска площадка със собствена люлка.

12. Дървовата къща

Това може да бъде чудесна идея да построите собствено дърво в градината. Представете си, че се намирате на върха на тази веранда и се наслаждавате на перфектния изглед към живописния залез - определено е светло място за всяка градина!

13. Перфектното отстъпление

Ето още един пример за частно, малко отстъпление. Откритият дизайн, изработен от дърво, позволява прекрасен изглед към градината и същевременно много уединение. Приятна идея е и малката пешеходна пътека от дървени панели пред къщата.

14. Традиционен и модерен

Нашият последен пример в тази книга от идеи показва, че градинска навеса не винаги е направена от дърво. Този модел напомня дизайна в индустриален стил, като придава на дървените детайли топло, уютно докосване.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: