Стил на фокус: немски фризьорски салони

Ясно е, че стилът и вкусът играят важна роля в фризьорския салон. Но не само по отношение на прическата на клиента, но и в
Нещата салон дизайн. Защото и тук отново показва, че първият
Брой импресии. Или къде бихте пропуснали новата прическа?
отпуснете - в скучна, невнимателна или остаряла мебелирана среда
или в хладен, стилен и необичаен салон? Днес ви имаме
приведе пет примера, които убеждават с цялостния си пакет. Оставете тук
Харесваш ли бръсначите и професионалистите, нали?

Кармата на Hairdesign в Кобленц

при Карма дизайн коса В Кобленц, нашият експерт Кристиан Шпейър бе изправен пред задачата да преработи старият фризьорски салон. от
на неговия клиент, му беше дадена целта, една съвсем нова,
за да създаде модерна, но не твърде студена атмосфера, която изглежда стилна, но
докато излъчва топлина. Резултатът: привлекателен и вълнуващ
Смес от индустриален дизайн, модерна и ренесансова.

Марк Бененман Фризьори в Берлин

Клиенти, които посещават салона на Марк Бененман Фризьорски салони Влизането в Берлин е като в машина за време. С индивидуалния дизайн на осветлението, мебелите от реколта и игривите подробности, 50-те години на миналия век създават тон и създават хладен ретро вид. Формите, цветовете, мебелите и материалите играят с концентриран товар от очарованието на 50-те и правят посещението на този фризьорски салон изключително специален.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Косата сладка коса в Берлин

Нашите експерти от Einraumkonzept взе в Берлин фризьорския салон Косата сладка коса и му липсва нов, модерен и индивидуален интериорен дизайн. Полу-шлайфаните стени, най-съвременните мебели и изискани детайли като черни полилеи и мека мебел добавят към специалния чар на този салон. Никой тук няма да се прибере у дома с издутите прически 08/15.

Фризьорство в Кьолн

В дизайна на фризьорския салон Haarwerk в Кьолн фокусът беше върху инсталацията за извънредно осветление. От централна точка в помещението са разпределени 75 осветителни тела. По този начин клиентът е посрещнат от истинско море от светлини. Заедно с видимите кабели, тя създава пространствена текстура, напомняща за изкривен полилей.

Карлос коса в Бон

Създават се съвършенство, креативност и индивидуалност Карлос Коса в Бон capitalized - и можете да видите, че и салон дизайн. Салонът е оформен от историческа аптека, чиито фармацевтични рафтове вече предлагат място за голямо разнообразие от продукти за коса и грижа за косата. Уникалната комбинация от класически и модерни елементи прави дизайна на този салон толкова специален.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: