Малка кухня? Няма проблем!

Особено в много апартаменти под наем беше спестена в планирането на строителството в кухнята. За да се възползваме максимално от малката кухня, имаме нужда от много място за съхранение на съдове, саксии и други кухненски уреди. С няколко прости съвети сега идва малка голяма кухня, защото винаги има неизползвано пространство, което можем да използваме, за да сложим аксесоарите си. Повечето производители на кухни отдавна разпознават проблема и предлагат големи решения, за да се възползват максимално от наличното пространство. В тази статия ще откриете вдъхновения, които ще ви помогнат да направите вашата малка кухня какво е това: пространство за готвене и забавление.

Малък, но хубав!

Ако готвите много и приготвите пресни ястия, прекарвате много време в кухнята. Ето защо тази стая трябва да бъде проектирана така, че да се чувстваме комфортно. С красиви домашни аксесоари, малка кухня може да бъде украсена и да се възползва от комфорта и благосъстоянието. Тази кухня беше с стар Декориран метален знак, който се вписва идеално в цвят и стил в кухнята.

Интелигентно планиране за повече пространство

Първото златно правило е: Използвайте пространството. Кухненските шкафове се предлагат в много версии, но ако имате малка кухня, трябва да планирате шкафовете до тавана. Често ястия или други кухненски прибори се поставят върху горните шкафове. Винаги е добре да държите всички прибори в затворен шкаф, така че да не праха и кухнята да не е неравна. Тази снимка показва кухня в сиви и бели, която е подправена с червени акценти. Пространството е оптимално използвано от висококачествени шкафове, въпреки че таванът е наклонен.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Правилното разположение

Страницата с долната височина на тавана е планирана за печка и фурна. Повечето абсорбатори могат да бъдат индивидуално регулирани на височина. Така че дори при ниска височина на тавана може да се готви и пържени, без да се разяждат досадните миризми в целия апартамент. Свободният хладилник в ретро вид е страхотен улов. Между другото, това никога не трябва да се поставя до печката и печката, тъй като в противен случай консумацията на енергия е значително по-висока.

Многофункционални приспособления

Тази страхотна кутия за хляб breadbin от нашия експерт празнична премяна не само изглежда красива, но и многофункционална. Докато хлябът или закуската ни се носят в кутията безопасно съхранена и защитена от влага, капакът на кутията за хляб е като режеща и обслужваща дъска. Повърхността на breadbin не е нормална дъска за рязане, но режеща решетка. Всички трохи, които се появяват при рязането, лесно се събират и могат лесно да се изхвърлят чрез премахване на решетката. Така че кухнята остава чиста по-дълго и трохите не се разпространяват на цялата маса за хранене. По-големи, многофункционални идеи за кухня могат да бъдат намерени в този Ideabook.

Складово пространство въпреки наклона на покрива

Загуба на пространство поради наклонен покрив? Това не трябва да бъде! Дори мъртвите ъгли могат да бъдат превърнати в складово пространство и да направят цялостната картина на нашите малки кухни по-хармонична. Вградените вградени гардероби могат да бъдат напълно приспособени към дадените условия и да се възползват максимално от пространството. Ако не разполагате с достатъчно малка промяна за цялостно обзаведена кухня, всеки дърводелец или кухненски производител може да има един шкаф, пригоден да съответства на кухненското оборудване при поискване.

Скрити таланти

Тази кухня е истинско чудо за съхранение. Тук виждаме, че в голямото чекмедже за саксии и тигани дори по-малък е интегриран, може да се съхранява в прибори за хранене и дървени лъжици. Дори и при големи обемисти саксии или кухненски уреди, все още възниква въпросът: Дали наистина се нуждая от това всеки ден? Не? Тогава се махай с него! Големият съд за супа и старата кафемашина нямат нищо против, ако ги съхраняваме в мазето или на тавана. Ако е необходимо, те бързо се връщат на ръка, но не се намесват в ежедневието

Умно пространство за съхранение

И тук производителите на кухни са създали интелигентно място за съхранение. Кабинетът може да се отвори и предлага достатъчно място за суха храна или аксесоари. Чудесен начин да използвате изгубените ъгли също е карусел, който може да бъде разширен и завъртян. Тук могат да се съхраняват саксии и купички, които отнемат много място в чекмеджетата и шкафовете. Магическата дума в малка кухня означава купчина. Чаши, чаши, чаши и саксии могат да бъдат складирани, за да се направи място за повече кухненски прибори.

Електрически уреди: две в едно

Електроуредите също са се развили, за да предоставят идеални решения за малки кухни днес. В тази снимка микровълновата печка и фурната бяха комбинирани на едно устройство. Функциите могат да се настроят с натискането на един бутон, а височината на инсталацията е двойно практична: Винаги имаме хранене и не губим гръб. Но не само фурната, но и печката и съдомиялната машина са се развили допълнително. Предлагат се така наречените сингли: Печката е само две котлони, а съдомиялната машина е много тясна.

Формата го носи!

В малка кухня, където трябва да се настани място за хранене и готвене, тя бързо може да стане стегната. Ето защо, вместо L или U формата на кухнята, обикновеният кухненски бокс е най-доброто решение. При готвене с няколко души масата за хранене и столовете могат да бъдат отстранени малко. Приятно в този дизайн на кухнята е стената, която е боядисана с черна боя. Тук може да се напише списък за пазаруване, рецепта или забавна поговорка. Това, което не харесва или е остаряло, е просто изтрито с гъба.

Ястия като декорация

Ако имате нужда от място в кухнята, трябва да направите място. Нашите красиви любими ястия могат да бъдат настанени в дневната или трапезарията. Но вместо да го слагаме в гърдите на чекмеджетата, можем да го покажем декоративно. Откритите рафтове или хубав витринен шкаф в стила на вашия друг интериорен дизайн изглеждат чудесно между дивана и трапезарията.

Малка луксозна кухня

Кой има малка кухня, но необходимата промяна, трябва да разгледа по-отблизо тази структура. Съвременният кухненски бокс изглежда съвсем нормално, но ...

Кухня, за да се разшири

... тя се оставя навън. Тази гениална идея не само спестява място, но и абсолютно подчертава. Кухнята и работната повърхност могат да бъдат удвоени - ако е малка отворена кухня.

Всичко включено

Керамични котлони, аспиратор и подложка за подправки са интегрирани с една и съща и обещават несравнимо забавление за готвене. Ето дизайнерите на кухнята наистина измислят нещо. Евтината алтернатива на тази идея може да бъде разтегателен работен плот или сгъваема маса, която може да бъде настроена за хранене. Ако имате нужда от помощ при планирането на кухнята, можете да го получите от нашите експерти по кухнята.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: