2 направи 1: сливане на два апартамента

Всеки, който има достатъчно късмет да притежава два апартамента, разположени едно над друго, ще се изправи на въпроса: Как мога да свържа двете?

Такава задача има Архитектурен летен лагер усвоил отлично. Целта беше да се превърнат два етажа от вековна къща в уютен дом за младо семейство. Предизвикателството: Малките и стръмни стаи трябва да изглеждат по-големи и по-ярки.

Щедро приемна стая

Където се е случвало да бъде частна атмосфера в банята, днес е официалният вход на апартамента. Дъното на бившата баня сега е първата стъпка по пътя към втория етаж. Стълбището е хармонично интегрирано в стената и изглежда, че е покрито с арка.

Тежко ламиниран с лекота

Стълбите от здрав бетон са украсени с тъмно кралско синьо. За да дадат по-голяма лекота на стълбището, те също решиха филигранния парапет.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Жилищният център се свързва

Трапезарията беше определена като централно място в апартамента. Защото тук цялото семейство се среща за храна и разговори. За да общуват помежду си по време на готвене, кухнята и трапезарията са свързани с отворена стена.

Той също така отива оттук директно в градината.

Ясно нещо

Минималистичен, но впечатляващ е дизайнът на банята: тясното помещение, което някога е било кухня, е по-просторно благодарение на непрякото осветление и стъкления душ екран.

Комбинацията от модерни и антични

Докато мазето е доста модерно, горният етаж живее от селския чар. Подовата плоча трябва да бъде запазена и следователно е само шлифована. По този начин леките признаци на износване през последните години могат лесно да бъдат елиминирани.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − = 49

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: