Практически живи идеи

Да, всички ние обичаме да се заобикаляме с хубави неща, но достатъчно в домакинството просто бъди хубава понякога не е лесно, там
тя също трябва да бъде полезна. Учим най-добре нашия ежедневен живот
с възможно най-малко усилия и оборот. Тук идва практичният
Живите идеи на нашите експерти просто правят, защото те ни помагат, по-малки
и лесно да навигирате по-големи ежедневни препятствия и да ги носите със себе си
много забавление и релаксация в нашите четири стени. Но вижте сами
...

Безопасно нещо

UHOLD от defacto.design е първата и единствена универсална дръжка и стойка за всички марки таблети. Ако сте имали проблеми и с опазването на таблета си и работите с него едновременно, това изобретателно изобретение ще улесни живота ви. Ръкохватката от технически порцелан е почти нечуплива, много приятна и с високо качество на допир и е закрепена с помощта на високотехнологична засмукваща чаша на гърба на устройството. Тя може да бъде премахната за нула време и толкова често, колкото искате и отново. Всмукателната чашка със сила на задържане от 40 кг е абсолютно безопасна и може да бъде извадена само чрез интегрираното приспособление за изтегляне. UHOLD се предлагат в девет различни цвята.

Разширени или сгънати?

на Ozzio масичка за кафе плосък, ние в Livarea На пръв поглед това е минималистичен дизайн на масичка за кафе в стила на куба. Че той има и някои скрити таланти, се отваря само на втори поглед. Това позволява на масата да се повдига за нула време. По този начин плоската холна маса се превръща в функционална маса за обслужване, където можете да се храните комфортно или да работите творчески. След употреба просто връщате масата в стартовата си позиция.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Къща мишка с разлика

Тук не виждате компютърна мишка, а друга супер удобна домакинска помощник. на КЪЩАТА МИШКА от Bergfeld + Schwan ARTICLE GmbH е спирачка за врати и прозорци, изработена от силикон, с врати и прозорци здраво в дръжката. Мишката е разположена оптимално и по този начин предпазва прозорците, вратите, подовете, стените и мебелите. Победител в четири международни награди за дизайн КЪЩАТА МИШКА се предлага в четири различни цвята и е не само изключително полезен, но и визуално забавен акцент.

2 в 1

Многофункционалните мебели са отлично решение за обзавеждане, особено ако искате да спестите място. на легло маса от 3rdskin е особено изтънчен пример, маса и легло в една единица и по този начин се вписва добре в учебните зали, които също служат като стаи за гости. Работната маса може да бъде превърната в удобно двойно легло само на няколко стъпки.

прибиращ

Независимо дали в кухнята, на работното място или в хола: захранващите ленти и кабелните салати са рядко красиви и са нещо повече от практично и пространствено спестяване. Тази прибираща се кула-кула, която ние от нашите експерти от Кухнята на Settele & живея са открили. Гениалната част може напълно да се извади от работния плот чрез лек натиск и да се снижи отново както по време, така и след употреба.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: