6 идеи за фасада на къщата с уау ефект

Фасадата на къщата е нейната визитка, това е първото нещо, което виждате. Къщата е цяло и трябва да се разглежда по този начин. Що се отнася до красивия интериор, трябва да се отдаде толкова голямо внимание на дизайна на външните стени. Но това често е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, има безброй възможности по отношение на стила и дизайна. Така че можете да избирате между материал, цвят, форма и размер - решението често е много трудно. Вдъхновения и как можете да си представите абсолютно привлекателно око, дайте ви следните снимки. Ще бъдете изумени кое е възможно!

1. Фино възпроизвеждане на цветове

В допълнение към стандартната мазилка, има и други начини за украса на фасадата на къщата. Какво ще кажете за естествения камък, а също и в дискретна, но ефективна цветова игра? Тя дори не показва цялата повърхност в тази презентация, напротив. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да подчертаете цветния камък до неутрална стена, например в бяло, защото и тук е по-малко! Винаги поставяте акцент. 

2. Динамичен поглед

Тази къща със замайваща фасада предлага не съвсем ежедневна гледка. Това също варира по дължина, височина и ширина, което осигурява динамична цялостна картина. По-специално, заострен покрив се откроява и напомня във формата на палатка. Светлините, които също са елегантно извити, осигуряват осветление и създават атмосфера. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Чиста елегантност

Дърво, камък и мазилка се срещат тук в абсолютно успешна комбинация. Плитката цветова схема на топло кафяво, класическо сиво и безкраен бял води до елегантно изтеглена фасада, която има подобен динамичен ефект благодарение на отличителния си профил, съставен от разнообразни повърхности. 

4. Светлинен блясък

Тази монументално изглеждаща къща, чието тяло е еднакво впечатляващо с прожекции и вдлъбнатини в геометрични форми, със сигурност ще предизвика усещане. Но това не е всичко. Това, което прави тази фасада да се отличава, е преди всичко осветлението, което беше направено много щедро. По този начин фасадата на къщата ви гарантира уау-ефект!

5. За специално усещане

Особено за хаптическото впечатление тази облицовка на скалата трябва да бъде нещо. Докато естественият материал е оставил в оригиналната си форма, кривите създават вълнуващо излъчване, не на последно място поради ирисителните цветове в естествени, плитки бежови и кафяви тонове. 

6. Хармонична комбинация от материали

Стоманата, стъклото, дървото и камъните се обединяват тук, за да образуват комбинация от материали, които се характеризират с хармония навсякъде. Тук се срещат както естествените, така и модерните класически строителни материали, което означава както масивност, така и лекота. Високо качество, тази фасада предлага впечатляваща гледка. 

Как можете да преосмислите къщата си фасада, ще научите в нашата съответна Ideabook! 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

42 + = 51

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: