Lille køkken med madlavning ø – 5 grandiose ideer!

Et køkken skal altid overbevise på flere niveauer. Hun skal se godt ud, være praktisk og fuldt udstyret. Derudover har du brug for masser af plads til at svinge træskeden. Det faktum, at ikke alle køkkener kan påtage sig store dimensioner, er ret logiske, især i det moderne bymiljø. 

Men du behøver ikke opgive din luksus. Selv små køkkener kan overbevise med praktiske øer og dermed give den perfekte blanding af stil og funktionalitet. Det kan endda tiltrække skøre ideer. 

Vi har engang samlet vores 5 favoritter, som viser at små køkkener med store øer også kan se meget store ud. 

Minimalistisk chic med halvpensel

I dette køkken kan du se perfekt, hvordan man kan opnå en stor effekt med små midler. De lyse vægge og lofter gør rummet til at se større ud, og det lyse køkken ser venligt og indbydende ud. Det S-formede køkken er fantastisk til madlavning og interagere med gæster - på samme tid! 

Desuden gør køkkenets opbygning optimal udnyttelse af rummet og kan bruge bordpladen, køkkenmaskiner og bordet fra mange sider. LED spotlights indbygget i loftet komplement dagslyset kommer ind gennem det store vindue. 

Køkken med farvet ømarkør

Designerne af PDV Design Studio vide, hvordan man skal anlægge et køkken og krydse grænser. På grund af det moderne og modige farveskema bliver køkkenet en højdepunkt i hele huset og kan dygtigt mindre sårbarheder sådan. skjul størrelsen. 

Køkkenøen, som tjener både som tæller til sidde og som arbejdsflade, er klædt i elegant træ. Dette er den ideelle kontrast til den blå af tekøkkenet bagved. 

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Pop Art Kitchen

Dette køkken er så pop kunst, at selv Roy Lichtenstein og Andy Warhol gerne vil bage kager sammen. Den moderne blanding af træ og lyse orange toner samt den målrettede dekoration med Coca-Cola skilt og varmt lys tager dig tilbage til 50'erne. 

Til venstre på billedet kommer den praktiske køkkenø til lys, mens lige på kanten af ​​billedet venter det virkelige højdepunkt i køkkenet. Bordet i stil med en amerikansk middag på 50'erne med udsigt til den smukke natur. Så du behøver ikke meget plads til et bord, men altid rene vinduer. 

Moderne med træ

Til det store design af dette køkken kombineres to meget forskellige materialer og bliver elegante medskyldige i det lille, men fine køkken: træ og stål. Kombinationen af ​​de to materialer skaber et simpelt, men imponerende look, som leder øjet først til lyset, men suppleres så med det næsten hvide stål. 

I dette tilfælde bliver køkkenøen et spisebord på samme tid, hvilket giver en kommunikationsgrænseflade mellem kok og spisestue. Stålbenkepladen i det lille køkken overbeviser først og fremmest ved sin nemme rengøring. Stål kan nemt og hurtigt tørres af. 

Køkken med to ansigter

Hvis du ser ud fra dette køkken i retning af spisebordet, kan du se øen som et klassisk funktionelt køkkenelement, der byder på siden af ​​vasken, hovedsagelig arbejdsflade. Men hvis du sidder ved bordet og kigger mod køkkenet, bliver øen omdannet til en moderne skænk, hvilket er det ideelle lagerplads til bøger, telefon og andre ting. 

Hertil kommer, at øens strålende hvide samt hele køkkenet gør værelset ser venligt ud. Kunstigt lys er næsten helt unødvendigt i løbet af dagen, hvilket sikrer en god balance af energi - og selvfølgelig også for et godt humør. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

90 − 80 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: