Før-Efter: Fra loftet til loftet

Loftet er et af værelserne, der er undervurderet. Ofte behandles øverste etage som en kælder og bruges kun som opbevaringsrum. Men på et loft er der meget potentiale, som kun bør bruges. Hvad du kan komme ud af øverste etage, få vores eksperter fra A1 lofter og forlængelse bevist i Storbritannien. 

I det engelske amt i Surrey ønskede indbyggerne i et hus et loft, som de også kan bruge som boligareal. Da tagstammen blev renoveret, og med hvilket trick blev stuen forøget, viser vi dig i de følgende billeder.

Før: loftet som parkeringsplads

Her ser vi trappen på loftet før renoveringen. En smal trappe fører op til øverste etage. Når der er der, er der ikke meget plads til bevægelse som kasser og møbler begrænser meget plads i rummet. Man kan mistanke om, at møblerne skaber et levende indtryk, men det lave dagslys, det lune gulv og akkumuleringen af ​​kasser og sække ødelægger hurtigt enhver ide om et hyggeligt hjem.

Før: rå tilstand

Også på den anden side af loftet var der ingen tegn på en behagelig stue at finde. Det skræmmende loft og det ubeklædte, synlige murværk gør rummet til et sted, hvor du ikke ønsker at blive længere end nødvendigt. Ikke så mærkeligt, at dette område derfor også bruges som et lagerområde, hvilket desværre gør det samlede indtryk værre. 

Men takket være vores ekspertgruppe er hele loftet ikke genkendeligt efter renoveringen.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Mere plads gennem en udvidelse

Lad os se på bygningen udefra: Udgangspunktet var et hus med en traditionel victoriansk facade. Hvis du kigger op, kan du allerede se nyskabelsen på bygningen: en udvidelse på taget. 

For at harmonisere forlængelsen med den rustikke facade blev det besluttet at bruge dovetailed Eternit paneler, som subtilt falder bag den mørkeblå gable. Derfor forbliver fokus på den røde klinkerfasade.

Udsigt til haven

Fra havudsigt bliver den faktiske størrelse af dyrkning klar. Det strækker sig over hele taget i form af en cuboid. Panelet på udvidelsen blev valgt for at matche gavlen. Da forlængelsen var planlagt hovedsageligt i bredden og ikke i højden, er taghøjden stadig i et harmonisk forhold til naboboligene.

Efter: et loft på loftet

Fra en degenereret loft er der nu ingen spor. Kun en lille dør i højre hjørne af rummet er en rest af den gamle tagkonstruktion. I stedet for træbjælker og stenvægge finder vi nu pudsede hvide vægge og et poleret trægulv. Husets øverste etage huser nu en
let oversvømmet, komfortabelt opholdsstue. 

Takket være dyrkningen vi
allerede set i de første billeder, var loftet nu også
en lidt lavere, flad overflade, der skal konstrueres. forsænket belysning
sørg for at værelset er vidunderligt iscenesat og derfor stadig
ser lysere ud og venligere.

Efter: gamle og nye i harmoni

Friske og grønne farver, som grøn og brun, forbedrer yderligere atmosfæren og giver det hele en stilfuld udseende. Den L-formede sofa tjener som en subtil adskillelse mellem leve- og soveområder, så gulvets loftsstil ikke afbrydes. Taghældningen er bevaret i soveværelset og tjener dens formål som et designelement, der tjener som en slags ramme for de to enkeltsenge.

Beautification af soveværelset

Holdet af A1 lofter og forlængelse ikke kun dedikeret sig til udvidelsen af ​​loftet, men også beautified første sal. Her blev soveværelset tilpasset stilen på det øverste loft. Gleaming hvide vægge og loftsmonterede LED'er giver pladsen et moderne, men minimalistisk look. Farvevalget blev holdt meget diskret her.

Soveværelse med badeværelse

Siden loftet efter renovering er der nyt boligareal til rådighed, kunne pladsen på første sal omorganiseres i overensstemmelse hermed. At komme fra soveværelset til et lille badeværelse, som giver et toilet og et brusebad. Ud over de sanitære faciliteter og et walk-in closet manglede ikke i redesign af soveværelset. 

Har du også lyst til at give din hems en chance? Så få mere inspiration til dette projekt: Fra opbevaringsrummet til oase af velvære.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

54 + = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: