Konverter kontor til lejlighed – et perfekt eksempel

Skift et slidt kontor til en smuk lejlighed? Sikker på, det virker, men måske vil du hellere få professionel hjælp fra eksperter som Catherine og Margaret Diniz. De to søstre gemmer sig bagud Home Staging Factory og som indretningsarkitekter specialiserer sig i mørke værelser. De var netop rigtige for omdannelsen af ​​en dyster kontorsbygning til en attraktiv lejlighed midt i Lissabon.

Kontorrum før

Ved første øjekast ser det rum, der bruges som kontor, ikke så dårligt ud. Efter nærmere inspektion ser rummet imidlertid ud til at være behæftet med renovering. Fugt havde angrebet væggene, hvilket forårsager, at malingen skrællede af. Elektriske ledninger blev krydset og neonlysene dyppede rummet i koldt lys. Det smukke trægulv var dog værd at bevare og vinduerne lovede høj potentiale.

Boligareal efter: materialer

Efter renoveringen er rummet næsten uigenkendeligt. Gulvet blev slibet og olieret. Vinduerne var indrammet med granit, hvilket angiver den historiske fortid af bygningen. Nu, da det huser stuen, er hvide skodder blevet tilføjet for at skabe mere privatliv og holde dagslyset, når det er nødvendigt. Et blødt tæppe under kaffebordet tager igen det glødeløse materiale af den gule sofa igen. En charmerende kontrast er den massive sikre boks. Alt i alt er der en spændende blanding af materialer, der afspejler husets facetter.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Boareal efter: farver

For at skabe en moderne stil med et strejf af luksus faldt valget på eksklusive stoffer, fine møbler og iøjnefaldende tilbehør. Også med hensyn til farve forfølger man et ekstremt æstetisk koncept: Den dominerende grå er accent med stærk gul. Tilsæt det brune trægulv og sletten, hvide vægge. Bag sofaen i antracit er en del af væggen accentueret med et ukonventionelt tapet med grene, blomster og fugle.

Boareal efter: tre zoner

Da det gamle kontorområde var ret lille, blev det besluttet at forstørre det. Efter fjernelsen af ​​væggene er der nu meget mere plads, og rummet indeholder ved siden af ​​stuen samt køkkenet og spisestuen. Med den kloge brug af ædle materialer som træ og marmor er det muligt at skabe en harmonisk og behagelig atmosfære i det åbne planområde, og alt ser ud som om alt et stykke.

Køkken før

Mørke og smalle præsenterede kontor køkkenet. Slidte materialer, et dårligt layout og simpelthen for lidt plads lavede madlavning her en ubehagelig opgave. Derudover var det umuligt her at indse et familievenligt køkken. Derfor blev det nye køkken usikkert flyttet til opholdsområdet. Det ledige rum blev brugt til det nye badeværelse, som vi senere vil se.

Køkken efter

Selvom man allerede kunne få et glimt på forhånd, men nu ser vi det nye køkken igen i sin fulde skønhed. Dagslys og det moderne design gør det lyst og indbydende. Udvalgte materialer anvendes her: De glatte, hvide fronter harmonerer godt med marmorfladerne og det skinnende rustfri stål. Træelementer og lamper modvirker kølekøjen og skaber et hyggeligt sted til madlavning.

Efter aftensmad

Køkkenet er ved siden af ​​et elegant spiseplads. Træbordet er omgivet af seks stilfulde stole med brunt omslag. To hamrede industrielle messinglamper sætter altid festet i det rigtige lys. Et smukt dekorativt element er spejle, som er modelleret efter deres gyldne kabinetter og giver spændende lyseffekter og større pladsfornemmelse.

Kontorrum før

På samme måde som det første billede var dette originale kontorlokal behov for renovering, før det blev et soveværelse. Fugtighed kommer i kontakt med væggene, det flakede og smuldrede i alle hjørner. Det store indbyggede skab leverede praktisk opbevaringsplads til et kontor, men var næsten for meget af et godt til et privat værelse, da det rydde op i rummet. 

Soveværelse efter

Hvilket ædle sovekammer modtager os efter reparationen! Farveskemaet i rummet er bestemt af neutrale toner i grå og beige, som passer perfekt til træets smukke brun tone. Garderobeskabet med tre døre passer perfekt ind i stuen og tilbyder opbevaringsplads. Særlig højdepunkt er den lille balkon, som vi ser på næste billede igen.

Balkon efter

Hvad mini-balkonen mangler i størrelse, balancerer han med legende flair. De smukke portugisiske fliser skaber et mønster på gulvet og danner den perfekte baggrund for filigranbordet med matchende stole. Overraskende ser gittervinduerne vidunderligt urbane og giver området karakter.

Badeværelse før

Nej, ingen joke, det er det oprindelige badeværelse. Dette mørke kammer tjente som et vådt område, men der var ingen tegn på komfort. Håndvask, toilet og brusebad var overfyldt i de smaleste rum. For at gøre sagen værre blev der også et bidet. Ødelagte fliser, uklædt hygiejneudstyr og det manglende vindue gjorde badeværelset ser dyster og sløvt ud.

Badeværelse bagefter

Det nye badeværelse udstråler wellness-atmosfære og overbeviser i farve- og materialevalg langs hele linjen. Trævasken bærer marmorbassinet og kontrasterer fint med de sorte skifer på væggen. Et stort spejl øger følelsen af ​​plads og lys. De keramiske fliser på gulvet, som vi allerede ved fra balkonen, fuldender indretningen perfekt. Flere fliser til hvert værelse, vi har sat sammen for dig i et Ideabook.

Brusebad bagefter

Et stort vinduesområde lyser op det nye badeværelse, og her er også rungene i ruderne blevet bevaret for at sprede industriel flair. Området bruser blev fuldstændig foret med sort skifer, fine fittings garanterer en bruseoplevelse i en klasse med udsigt over tagene i tilstødende bygninger i den smukke by Lissabon.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: