Som i et eventyr

Å blomstre på rommet sitt, må barnet føle seg bra og tilpasse sin plass å passe hans ønsker. Lys i form av tegneseriefigurer eller små dyr, lyse farger, lanterner eller lampetter morsomt ... Alt er mulig for armaturer. Men når du velger belysning for et barnerom, husk at sødme bør råde i rommet. Glem de hvite lysene og aggressiv til fordel for små beroligende lyskilder.

En tilpasset lys

Belysning må tilpasse seg ønskene til alle til å bidra til å skape en original og autentisk atmosfære. I barnas soverom, bør den lille også føle seg trygg og avslappet i rommet hans. Dette krever at lampene møte smak av pjokk mens spre et mykt stemningslys, spesielt i nærheten av sengen for å lette søvn.

dempet belysning kammer'enfant coloree Ikea
© Ikea

sparebluss for en god natt

For yngre barn, kan du velge en armatur formet dyr (bamse, kanin, katt ...) som annonserer et mykt stemningslys for ikke å angripe utseendet. Lyset eller vandrende (for å sette på et nattbord etter solnedgang) er et veldig godt kompromiss, fordi det gjør det mulig å la lyset stå på ved sengetid for barnet. Velge den sistnevnte i et gult eller blått lys.

original lampe bamse rommet barnet Suck UK
© Suck UK

Et eventyr belysning for en liten jente

For jenter, gå for en prinsesse rom med belysning minner om eventyr i nyanser av rosa, fiolett eller lilla. Små jenter vil bli henrykt av den sjarmerende og fortryllende lys. Dekorasjonen lamper gir inntrykk for barnet å leve i en fantasiverden. Den magiske atmosfæren som skapes av dette lyset inspirert tale tegn, bærer barnet i en fantastisk verden.

lys rosa jente rom colorée The fetter Paul sak
© The Cousin Paul sak

Et lys som favoritt helten av en liten gutt

For gutter, favorisere en atmosfære mellom drøm og eventyr steder. I nyanser av blått, gult eller grønt, gå for lyse farger og atmosfære av tegneserier. Finne sin favoritt helter på lampene for en personlig og unik belysning. Dette er venner av barnet som vil være sjalu!

barnerom bordlampe Ikea
© Ikea