Hvilken farve passer til din stjernetegn?

Levende af Zodiac - hvad er det? Mange eksperter sværger ved en indretningsstil,
som passer nøjagtigt til det eget stjernetegn og bør sikre os selv
føle sig godt. Vædderen elsker for eksempel levende farver som rødt og jomfruer foretrækker et hjem i bløde pastellfarver. Du vil gerne vide
Har du valgt den rigtige farve til dit hjem? Vi har
vigtigste levende tips udarbejdet for hvert stjernetegn.

Vandmanden

Stjerneskiltet Aquarius er kendt for sin sociability og en stor opfindsomhed. For at virkelig føle sig godt, har akvarier brug for åbne rum og et anlæg, der ikke følger regler. Så du ser dem ofte med en spændende blanding af stilarter og farver. Ud over turkis, kan de lide farverne orange, lilla og blå mest.

Fiskene

Fisk elsker farver, der minder dem om deres element, vandet. En kølig blå har en beroligende effekt på os og giver dig en følelse af afslapning. Det er især rart at tilføje ekstra accentfarver som hvid og gul for at skabe en venlig og lys atmosfære.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Vædderen

Passion og ild: Med rødfarven føles rammene automatisk hjemme. Hun står også for mod, selvtillid og en optimistisk holdning til livet. Hvem vil bruge den intense farve som hovedtone til sine værelser, kombinerer dem bedst med indhyllede toner som hvid eller beige.

Taurus

Stjernetegnet Taurus føles hjemme i naturen og føles derfor hjemme i sine egne fire vægge med friske farver. Især grøn, et symbol på helbredelse, komfort og ro, bringer harmoni til dit hjem. Denne farve kan kombineres perfekt med hyggelige træmøbler, som også afspejler naturens kærlighed.

Tvillingerne

De er hyggelige og føler sig hjemme i en afslappet runde med venner eller familie: tvillinger har lyse og positive farver og et bløt, åbent miljø. Blandt yndlingsfarverne er en lysegul, som udfolder sin virkning særligt godt sammen med moderne, indrammede møbler.

kræft

Stjernetegnet Kræft bør stå for renhed, og de, der er født under dette tegn, skal være særdeles loyale og følsomme. Ikke underligt, at dette stjerneskilt foretrækker farven hvid i sine værelser. Det giver beskyttelse og hjælper samtidig med at genoplade batterierne. For at bringe nogle farver ind i dine egne fire vægge, kan du tilføje individuelle accentfarver som grøn, blå eller beige.

Leo

Konge af vilde dyr kan lide frodig indretning og iøjnefaldende farver. Hans yndlingsfarver omfatter en lys orange, som er at stimulere sindet og symboliserer styrke. Med denne farve kan du skabe eklektisk interiør, der spiller med forskellige farver og mønstre. Hvis du foretrækker lidt mere tilbageholdenhed, kan Orange også kombinere med jordtoner som brun eller beige.

Jomfruen

Eksperter fortæller jomfruerne en smag for orden og renlighed. Derfor passer selv sarte pastellfarver perfekt ind i deres lejligheder og huse. For alle pastellfarver har også en del af farven hvid, symbolet på renhed. Disse farver er lavet til en hyggelig Skandi chic, der kombinerer hvide og pasteltoner med træmøbler.

Vægten

Det perfekte setup for dem, der er født under tegnet Libra, er en kombination af balance og enkelhed. En harmonisk atmosfære er skabt af farvenrosa, som kan kombineres med hvide og lyse jordfarver som brun eller beige.

Scorpio

Dette stjernetegn elsker et mystisk miljø og intense farver som en mørk rød, der afspejler Scorpios passionerede personlighed. Farven er bedst kombineret med sort eller brun.

Skytten

Den naturligt rastløse skydespil har brug for farver, der bringer harmoni og afslapning til dine egne fire vægge. Særligt velegnet til dette er en mørk lilla, som kan kombineres med violet, blå eller hvid.

Stenbukken

Stjernetegn Stenbukken foretrækker at leve med klassiske og tilbageholdte farver som grå eller brun. Disse skaber tidløst elegante rum, der står for stabilitet og uafhængighed. En blanding af moderne møbler og rustikke træværk, som i vores eksempel, er en fantastisk måde at harmonisere disse farver på.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 59 = 67

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: