6 tips til modernisering af boligblokke

Stilfuldt indretning i gamle stil lejligheder er et emne, mange byboere skal håndtere.
Gamle bygninger er simpelthen en del af det tyske og paneuropæiske bylandskab og nyder deres særlige arkitektur
stor popularitet. Classicismens og designernes traditioner
Det er den jugendstil, der kommer i sig selv på facaderne af disse bygninger og afspejler i det indre rum. Især i storbyen
Gammeldags lejligheder er historiske vidne til demografiske ændringer
og især landdistrikterne, som fortsatte uformindsket med begyndelsen af ​​industrialiseringen
varet. I betragtning af at de gamle stil lejligheder, der er så populære i dag
i fortiden mest enkle, målbevidste boliger af
Arbejdstagere er opmærksomme på, hvorfor disse lejligheder ofte
ejendommelige layouter, tynde vægge og en dårlig
Egen isolering. Så mange designstykker skjuler disse smukke boligarealer, som vi gerne vil møde med følgende indretningstips. Se selv, hvordan vores eksperter bruger moderne begreber
Brug til den traditionelle arkitektur af gamle bygninger
soundtrack.

Opbyg gamle lejligheder: tradition og modernitet i harmoni

Ikke modernitet og tradition mødtes her, når man opsatte denne gamle lejlighed, men tradition og fremtid! Dette er, hvad man ville tro, når man sammenligner opgørelsen med den gamle bygningens omgivende arkitektur. Lad os tage et nærmere kig på, hvordan vores ekspert beskæftiger sig med de tidsangivne vægge. Vi ønsker at starte med rummets vægge: ingen klassisk stucco dekoration omgiver køkkenet, men hvide pudsede overflader, der bringer deres interiør til lys på udvalgte steder. Det udsatte murværk er ikke kun på væggen, men kan også tjene som erstatning for det ellers fælles flisespejl. Dette danner midten af ​​køkkenskaberne, der omgiver vægafsnittet i lysegult. Men ikke kun her kan man se en pause i stil, selv indenfor køkkenet, bryder designet med vaner, nemlig på den tilstødende side i grå en helt anden farve. Centret på dette køkken i den gamle bygning er en lys, futuristisk halvkugle. For at fremme det futuristiske humør blinker en lyseblå lysstrimmel under køkkenøen.

køkken

Mindre futuristisk, men ekstremt moderne, var det, da man opsatte denne gamle lejlighed. Et skakbræt mønster strækker sig over gulvet, og med sin lige geometri er den en behagelig kontrast til den forsænkede runde bue, som er højden af ​​køkkenvæggen. Denne runde bue kunne engang have været en dør eller passage i denne gamle bygning. Nu walled up, uden at være helt udfyldt i dybden, denne væg sektion tilbyder en rummelig niche til lagerplads. Den oprindelige grundplan blev således elegant integreret i køkkenets moderne atmosfære. I begyndelsen nævner vi allerede, at de oprindelige grundplaner kan gøre det vanskeligt at modernisere gamle bygninger. Hvis det levende koncept nyder godt af at fjerne og forskyde den ene eller den anden væg eller vende en passage som i ekspertens eksempel til en rummur eller en niche, bør du ikke tøve med det!  

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

soveværelse

Et typisk rørrum af en gammel lejlighed var åbenbart indrettet her. Dette soveværelse afslører sit år af konstruktion på grund af den charmerende runde bue, der er synlig over vinduet. Selv fint stucco kan ses på loftet på rummet, som er knap mere end 2,70 m bredt. For at gøre det lille værelse ikke trangt, bør farverne bruges sparsomt. Vores indretningsekspert bruger dette foto til at vise, hvordan det er gjort, og giver hjemtekstiler den stærkeste farve i rummet. En mørk lilla iført gardinerne, som ikke kun er rige og stærke, men frem for alt behageligt varm påvirker vores synet af syne. Mørke farver i den ene ende af rummet giver smalle rum en optisk dybde, som vi opfatter som rumforstørrelse. Her skal de karakteristiske højt til loftet anvendes ved opbygning af gamle lejligheder til fordel. På billedet sætter du de lilla gardinhalse på toppen af ​​væggen og klæder dem ned til bunden. Hele væghøjden er således understreget og tiltrækker synspunktet af vagteren. Igen skaber denne detaljer i dette rørrum en optisk illusion, der nyder den moderne indretning af denne gamle bygningslokal.

skydedøre

Gammeldags lejligheder er særdeles stilfulde og autentiske, hvis overflod af historiske bygningselementer opretholdes. Disse omfatter træ parketgulv samt stucco tak og de fint udformede træ døre. Klassisk her er hængslede døre, der dækker en generøs vægåbning med to døre. Ofte lukker, når man åbner sådanne døre, en rummelig stue eller det er udsigten til et passagerum. Lejlighedsejere, der bestiller en renovering af deres historiske værelser, bruger bygningselementet i hængslet dør til at gøre en gammeldags lejlighed smagfuldt. Til dette formål kan der åbnes områder med ikke-bærende indvendige vægge, og disse store døre kan monteres. Forskellige dørfabrikanter har modeller i deres sortiment, der passer perfekt til billedet af klassiske gulldøre. Alternativt er det muligt at modernisere boligblokke ved at åbne gamle låldøre, der også består af to vinger eller funktion som en bred skydedør. Denne nye designmetode bryder ikke kun den gamle bygningens tidsindstillede stil, men fremhæver især sin charme ved at bryde vores synsvaner. 

badeværelse

Sjældent sker det i dag, at man får en gammel lejlighed, der bærer alle de karakteristiske elementer i historisk arkitektur. Tidligere var disse klassiske strukturer og komponenter ikke altid populære, således at stucco rosetter blev gjort uigenkendelige ved flere slag, tidligere ejere sænket lofter og trægulve dækket af gulvtæpper. Køkken og badeværelser blev normalt modificeret med fliser indtil videre, at det autentiske indtryk af den gamle bygning helt forsvandt. Men denne flair kan rekonstrueres, hvis du ved hvordan. Moderne opretter sin gamle lejlighed, hvis badeværelset design følger traditionelle modeller. Hvad lyder som en modsigelse, forklares simpelthen, fordi det traditionelle badeværelse ikke svarer til det, vi ved. I stedet for de sædvanlige stenfliser til gulve og vægge vises disse overflader i moderne møblerede lejligheder med så lidt forskel som muligt til de øvrige boligarealer. 

Det betyder, at gulvet er dækket af en parket, og vægge og lofter er dekoreret med overdådig stucco. Det anbefales naturligvis ikke at installere ægte trægulve i et vådt rum. Imidlertid er træ-effekt badefliser tilgængelige kommercielt til autentisk at genskabe historiske badeværelser. Det samme gælder for udsmykning af vægge og lofter med træpaneler og stucco. Disse komponenter kan købes i specialforretninger, eller du kan endda få adgang til værktøjskassen for at lave stucco lister og rosettes af dit eget design. I sidste trin anvendes en non-stick overflade med en speciel lak, som beskytter mod fugt og meldug.

lagerplads

Praktisk opbevaringsplads til vaskemaskiner, opvaskemaskiner og Co var faktisk ikke planlagt i gulvplanerne for gamle lejligheder. Hvorfor forklarer sig selv, fordi sådanne anordninger ikke eksisterede til opførelsen af ​​de gamle bygninger endnu, således at disse huse kun blev suppleret med tiden omkring de daglige vandforbindelser. Dette viser, at lejligheder i gammel stil ikke kun er indrettet på en moderne måde, men bliver konstant tilpasset moderne stil ved renovering og renovering. Når du opretter opbevaringsrum, er det derfor værd at blive aktiv selv og at udvikle armaturer til intelligente opbevaringsløsninger ved hjælp af interiørplanlæggere eller tømrere. Du vil blive inspireret af denne ideebog til yderligere indretningsdesign ideer til moderne livsstil.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

14 − 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: