Lappe et betonggulv sikrer planheten av overflaten. Et viktig skritt før du legger fliser eller parkett, for eksempel.

betonggulv av preparatet før lapping

Jorda må være forberedt før utføring av trinnene lapp. Advarsel: høyde må ikke overstige 10 mm. Støv gang støvsugd. Rengjør overflaten ved å fjerne gamle flekker slikkepott. Hullene skal fylles med sementmørtel, og ujevnheter bør fjernes med en meisel og murer kniv. Sand på overflaten av bakken, deretter vakuum den igjen når sementen har tørket. Når jorden er klar, bruke primer for å forbedre adhesjon. Til dette bruker en rull eller bred pensel. Belegget må tørke 24 timer før det neste trinn i lapp. Et tettende lag, produkt som er kommersielt tilgjengelige, kan spres hvis stedet har en høy fuktighet.

Lapp forbindelse for betonggulv

For å fremstille lapp forbindelsen, blande det med vann. Følg den til pakken. Når forbindelsen er homogen og fluid (omrøres i en blander eller elektrisk blander), må programmet gjøres hurtig fordi det tørker raskt. Således tillater nok produkt til å dekke hele den delen på en gang.

Søknad og etterbehandling

Den lappe Belegget må helles på en motsatt hjørnet på døren og spres med en murskje for å bli standardisert. Dens flyt gjør at den kan automatisk glatte. La det tørke i 2 til 24 timer (avhengig av tykkelsen av laget). Du kan deretter bruke et nytt lag eller å fullføre patching. For å oppnå dette, sand gulvet med en sten til sand korund deretter vakuum. Den endelige belegg kan da gjøres.