Sats på naturlige produkter, olje eller lakk

Ferdigstilling tetningsmidler, gi gulv sin "materiale" og transparens samtidig beskytte den. Hvis noen polsk gang hadde en tendens til å bleike, har en ny generasjon av produkter har blitt utformet. Fra enkle til avanserte, de tilbyr en rekke mulig finish.

sliping

Du trenger ikke gå i alle retninger for å sand gulvet! For anledningen, leie en slipemaskin og en bordureuse - enkel å bruke - og bære en maske. Dette, støyende og generere mye støv, må skje i minst tre omganger (for nye gulv, vil man dispensere dere fra det første løp med grovt slipe) med sandpapir for å nedsette korn fra 36 til 60, og en finsliping av 80 til 100 før påføring av sluttbehandlings produkt.

trinnet

1 Hopp første diagonal sander på gulvet på grunnlag av en vinkel.

tetningsmidler for'un parquet

2 Lag en ny pasning i den andre retningen, og alltid diagonalt.

3 Den tredje gjennomløp utføres i retning av montering av bladene til de suksessive passasjer overlapper hverandre.

4 Fortauskanter og trapper de hone med bordureuse.

tetningsmidler for'un parquet
© Studio Yves Robic

Godt å vite

Før sliping og gå videre til mål, er det viktig for å be påtalemyndigheten i mer enn to uker for den akklimatiseres, og har fullført malerier ... men det siste laget på listene. Også sørge for at fuktighet og temperatur er lik de du finner i den siste brikken, noe som innebærer at det i vinter, må du varme opp rommet. Etter å ha fullført, må du møte minst én natt av tørking og muligens neste dag for en god polymerisasjon av lakk. Selv om de synes brødpinner, disse fristene er inkompressibel, straff på en tidlig og rask forverring av din jord.

finish

Du la veden til sin opprinnelige farge eller du velger en farge, vil du tilbringe et beskyttende lag. I det siste, muligheter var relativt begrenset, men det er nå flere løsninger.

Produktene av den økologiske huset

Vær forsiktig når du velger, lakk er vanligvis basert på svært giftige produkter ... Sats på naturlige produkter, olje eller lakk.

Foruten den tradisjonelle voks, som forsterker skjønnheten av tre ... men krever en svært restriktiv vedlikehold hvis du ikke har brukt før lakk eller hardbunn sealer, kan du velge mellom en olje finish og lakk . Olje, naturlig, endres eller "olje-voks" bringer en vakker satin tre. Men hensyn til risikoen for gulning; spør om råd til selger. Som for polsk, som den briljante 1970 er ikke lenger populært, nå ser det i matt, sateng eller voks utseende ... Men hvis vedlikehold er veldig enkelt, er dens anvendelse alltid litt vanskelig for en amatør .

Godt å vite

Fyllstoffet eller hardbunn blokkerer produkter, og absorberer mer eller mindre dypt tre, forsterkningsfibre og beskytte dem. De går før mål.

Styret i pro

På nye gulv, er det ingen fare for å møte en spiker eller skrue ... men gjør det i nærheten i tilfelle av en gammel tregulv. Om nødvendig skyver barrierene med en spiker.

Vet alt - hjem deco © Den rustikke hus - Flammarion 2006