Filtrene av klimaanlegg fjerne noen midd

Air condition er en mye verdsatt komfort av livet når sommervarmen er filt. Men valget av type aircondition og installasjon er langt fra en cakewalk! Dan Amar, air condition profesjonell i ti år på AD.PRO belyser sin kompetanse og erfaring til å velge en passende kjøle sin bolig og dens behov.

Intervju av Caroline Delman

Hva er den rette tilnærmingen til å ta å installere air condition?

Du bør kontakte en fagperson som vil gjøre huset undersøkelser og viser hvilke deler det må være aircondition. Personen vil deretter foreta en varmebalanse at det alene kan utføre og gi et tilbud.

Hva er de forskjellige typene av eksisterende air condition?

Det er to hoved: stykket og splittelse. Den monoblokk er en enhet som er anordnet i et rom der det er nødvendig å lage et hull for å utmate en kappe på utsiden. Splitt har minst en enhet inne i og en annen utvendig. Delingen kan bisplit, trisplit Quadrisplit eller basert på antall enheter i huset.

Hva er de største forskjellene mellom ett stykke og delt?

Stykket ble oppfunnet for folk som bor i leiligheter hvor det er forbudt å spørre et klimaanlegg på balkongen. Men for de som bor i Pavilion Jeg anbefaler split, kraftigere.

Hvordan sikre at enhetene vil være stille?

Man kan finne alle desibel indikasjoner fra produsenter. For informasjon, utover 55 til 60 desibel, støy begynner å bli irriterende.

Hvor lang tid tar det å installere air condition av et rom på 20 kvadratmeter, for eksempel?

Prisen varierer avhengig hovedsakelig merkevarer. I gjennomsnitt for et rom på 20 kvadratmeter, teller rundt 3500 euro.

Endelig er det en måte å sikre at den profesjonelle er pålitelig?

Ja og nylig! En ny forskrift krever folk i yrket til å ha en grad med "kapasitet sertifikat". Det er i kraft siden 4 juli. Alle har fortsatt sin sertifikatet fordi det tar tid, men en gang i fremtiden, vil det være en god måte å unngå svindel!

Et godt sted:

A.D. PRO

181 rue Robespierre 93170 Bagnolet

Tlf: 01 48 31 00 88

På nett: www.adpro.fr