Etter jobb, tar kjøkkenet en nøktern titt lys

Velkommen til Denver, USA, til Anna og Austin Smith. Det unge paret hadde sjansen til å realisere sin drøm ved å kjøpe et stort hus i typisk amerikansk stil. Eneste bekymring, kjøkkenet var ikke i det hele tatt oppdatert! Mellom kryssfiner møbler og feil installert gulvet, måtte vi se rommet layout og dekorasjon i sin helhet. Etter mange endringer, er innsatsen i stor grad lykkes: kjøkkenet nå skilte med en nøktern og elegant stil, fullt orkestrert av de nye eierne.

scratch

Kjøkkenet før mørke mørke finer blader
© Chandler Kim

før : Kjøkken og bad er de to mest delikate delene å renovere et hus. Stadig utsatt for omgivelses fuktighet, har de en tendens til å svekkes mye raskere enn rom eller stuer. Stilistisk er moter i stadig endring og krever enkeltpersoner til å fornye seg selv for ikke å leve i en foreldet plass. Når Anna og Austin oppdager for første gang denne store hjem i forstaden Denver, de tror potensialet umiddelbart bak Deco møbler og siste belegg modus. Det må sies at Anna er en interiørarkitekt, og dette oppkjøpet gir det mulighet til å skape en reell plass bilde. Paret ønsker å få hendene skitne, så bare de bestreber å renovere sitt kjøkken. Bortsett fra vann og strøm og overlatt til fagfolk, design og layout er helt avhengig av dem.

Kjøkken elegant design stil enkelhet grønne materialer rustfritt stål hvite
© Chandler Kim

etter Etter jobb, tar kjøkkenet en nøktern og lyse utseende. Møbler som ligger over linjen har forsvunnet til åpen plass og la lyset flyt mellom kjøkken og stue. Anna og Austin har valgt en elegant blanding av farger og materialer, grønn bakgrunn, hvit, metall og tre. På bakken har gamle tepper blitt erstattet av en vakker solid eik gulv. Som for veggene, de er nå hvit, ekko møbler, benkeplater og splashfeilfritt.

En blanding av materialer

Før tepper etter levende usee forvandlet til lyst kjøkken
© Chandler Kim

før : Det gamle kjøkkenet, designet på 70-tallet, er mørkt og dårlig proporsjonert. En sensasjon streket av den mørke finerplater festet til møbler og bar. Eierne ønsker å revurdere ordningen som helhet, liker fargen, for mørkt for deres smak. Nyanser av mørke brune dverger enda mer plass, allerede trangt Anna Austin og ønsker fremfor alt romslig og luftig kjøkken hvor de kan forberede og nyte familiens måltider.

minimalistisk tregulv hvitt kjøkken
© Chandler Kim

etter : Den mørke tremøbler ga veien til vakre hvite skap skap utstyrt med messinghåndtak. Dekket med marmor benkeplate, lyse de det nye kjøkkenet av sjenerøse proporsjoner. En fin credenza små åttekantede fliser erstattet den gamle grå maling. Den eneste snev av farge i det hvite området, baren er kledd elegant furu grønn nyanse. Plassert like over tre suspensjoner i glass og messing komme belyse spisestue. For resten av innredningen, velger Anna et sett av rustfritt stål og tre tilbehør som forenkler til det maksimale stilen hans nye kjøkken. Vi elsker denne nye design og minimalistisk atmosfære!

Kjøkkenvask deco detaljer Credence carrelge hvit marmor benkeplate
© Chandler Kim