være effektive

La oss være ærlige. Få mennesker som faktisk elsker rengjøring. Vi setter pris på det, men har et rent hus, koselig og behagelig. Slik holder det på den måten så lenge som mulig uten å måtte bruke timer rengjøring hver uke? Hvis du tar deg tid til en gang i måneden for å gjøre det grundig rengjøring hjemme, her er noen tips for å hjelpe deg å holde hjemmet rent.

Triks eier hjemme lenger å lagre som et mål
© chefkeem / pixabay

Tips # 1: store og rene for å gradvis

Nøkkelen er å gjøre gode vaner for å redde den akkumulerte smuss. Når du kommer til å lage mat, ta deg tid til å passere en svamp på arbeidsflaten og platene. Etter hvert måltid, ren og tørke skitne retter eller bare sette i oppvaskmaskinen. Unngå for enhver pris å gjengi bildet ovenfor. Så mange oppgaver som vil hindre støv fra settling på din bedrift.

Triks eier hjemme lenger tilbringer støvsuging ofte
© Jarmoluk / pixabay

Tips 2: Lag støv regelmessig

Liten skitt og støv er de største kildene til forurensning. Å holde hjemmet, ta 15 minutter en gang i uken for støv med en fjær støvkost og vakuum ut hele ditt land. Hvis ditt hjem borte fra hjemmet er svært store, gjør ikke alle deler på en gang, men dele hjemmet ditt i deler. Støv og vakuum del hver dag.

Triks eier hjemme lenger vaske klær regulirement
© Erika Wittlieb / pixabay

Tips nr 3: Ikke vent for skittentøy hoper seg opp

Snarere enn å gjøre alle dine vaskemaskiner på én dag hver uke, drevet av en så snart du har nok skittentøy. I kjølvannet, fold, jern om nødvendig, og butikken ren klesvask. Prinsippet er alltid det samme: hver husstand oppgave gjort på gradvis ville spre oppgavene i tide og hindre unødvendig opphopning av gjenstander i huset.

Triks eier hjemme lengre børste kjæledyr
© praimann / pixabay

Tips nr 4: pusser kjæledyr regelmessig

Katter og hunder har en sterk tendens til å miste håret, som deretter legges til støv. For å unngå å ha ditt hjem invadert er funnet for fort, må du huske å pusse katten og hunden din regelmessig. Det vil miste mindre hår, og huset blir ikke skitten for fort.

Triks eier hjemme lenger fordi voks bad
© GregoryButler / pixabay

Tips nr 5: regelmessig vedlikeholde din helse

Toaletter og bad, fordi du bruker dem hver dag, få skitne raskere enn andre deler av huset. Etter hver bruk må skylles vasker og dusjer med varmt vann for å hindre at såperester vil avsette seg. Hint: å holde dusjskjerm og dine egne veggfliser lengre, frakk dem med bilvoks.

Triks eier hjemme lenger gjøre sin seng hver dag
© ErikaWittlieb / pixabay

Tips # 6: store

Husk dette: et hus rad fortsatt renere luft. Jo lenger du lar de små tingene hoper seg opp daglig, med mindre ditt hjem vil være ren og frisk luft. Så tenk godt å sette et magasin etter å ha lest den, re opp sengen om morgenen, for å brette og legge bort rent tøy.