Opsæt store værelser

Uden et passende interiør kan et stort rum blive et mareridt på ingen tid. Med vores tips er det dog barnets leg at give hvert værelse en hyggelig og behagelig måde. 

Er stuen, spisestuen og køkkenet kombineret i et rum eller er væggene så høje, at du mangler en følelse af sikkerhed? Uanset hvorfor du føler rummet er for stort og ubehageligt, med den rigtige enhed kan løses meget. 

Det er vigtigt, at du opretter såkaldte boligområder på det store område. Dette kan gøres på den ene side ved den dygtige placering af møbler eller på den anden ved at strukturere gulvbelægningen. Derudover er det fordelagtigt, hvis møblerne harmonisk matches. For eksempel, hvis en bestemt farve eller materiale bevæger sig konsekvent gennem rummet, skabes der en behagelig atmosfære. Men selv med det modsatte kan du ikke gå galt i store rum: Farverige møbler, neonfarver eller en blanding af materialer kan give endnu mere livlighed til et sådant rum.

Store værelser, store møbler

Store værelser har en meget afgørende fordel: I princippet er der ingen begrænsninger for valg af møbler. I den store stue finder den efterlængte sovesofa endelig sted, mens det rummelige himmelsoveværelse inviterer dig til at hygge dig. 

For at gøre et stort værelse føles mere behageligt er sådanne store møbler også vigtige, fordi de giver en hjemlig flair. Hvis du stadig har brug for inspiration til komfortable siddepladser til stuen, finder du den i vores artikel om XXL sofaer.

Træ med et varmt udseende

Træ er det ideelle materiale til at oprette et stort rum. Det er i form af møbler eller gulvbelægningen - det naturlige materiale er kendt for sit hyggelige udseende og forbedrer således hvert værelse. Generelt, jo mørkere trægulvet, jo mere komfortable rummet.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Opret hygge

Puder og tæpper øger komforten på sofaen eller i sengen, men hvad med gulvet? For at gøre et stort rum endnu mere behageligt kan gulvet naturligvis udsmykkes med bløde tekstiler. Denne lange bunke tæppe er ikke kun en perfekt fod varmere, men også en blød legeplads i børnehaven. Takket være den vaskbare overflade er tæpperne rent faktisk velegnede til ethvert værelse. 

De mange farver afspejler også de perfekte toner til et stort rum: Mørke og modige farver kan bruges uden tøven.

Forkort væggen optisk

I værelser med meget højt loft føler vi ofte lidt tabt. I det mindste med optiske tricks kan man dog afhjælpe her. For at gøre loftet lidt lavere er der to muligheder: På den ene side kan væggen simpelthen være malet til en vis højde. Den øverste hvide kant indstilles derefter visuelt til loftet, og hele rummet ser lidt lavere ud. 

På den anden side tillader mørke farver væggene at være rumligt tættere. Dette trick kan anvendes på loftet og til alle andre vægge: Hvis væggen er malet i en mørk rød, blå eller grøn tone, synes denne del af rummet mindre eller tættere på os. 

Generelt anbefales mørkere farver til vægdesign af større rum, da de giver mere komfort.

Brug tekstiler

Takhøjden i store rum kan dog også bruges til dekorative formål. En himmelseng eller smukke gardiner er særligt effektive her. Sådan bliver et soveværelse et værelse med et kongelig touch på et øjeblik. Hvis du har store vinduer i dit værelse, kan du også ty til noget mere iøjnefaldende og stærke gardiner. Fordi de i det rummelige miljø har den optimale plads til at arbejde.

rumdelere

Et åbent køkken i forbindelse med spisestue og opholdsstue er en drøm for mange. Men denne levende situation kan også være en byrde, hvis du vil have noget mere privatliv og fred. En praktisk løsning på dette problem er skydedøre. Med dem kan rummet være åbent eller lukket efter ønske. Derudover er i dag skydedøre også et smukt designelement på grund af deres alsidige design.

Personlig udsmykning

Mens du i små værelser har en tendens til kærligt at dekorere alt ned til mindste detalje, er denne sensibilitet i store rum lidt undervurderet. Men store rum nyder især ud af et bestemt personligt præg. Dette kan findes i form af private billeder eller en individuel, i bedste fald hjemmelavet dekoration. En særlig simpel, men imponerende dekoration er selvdesignede broderi-hoops. Hvilke kreative muligheder er tilgængelige for dig, i vores artikel DIY: fancy vægdekoration med hoop.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

60 − = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: