Styrene og redskaper for en vellykket detox vann

De grønne smoothies forårsaket en sensasjon i løpet av våren, gi rom for vannet å detox i sommer. Dette vannet fylt med frukt, aromatiske grønnsaker og urter er en stor hit blant alle de som liker å kombinere vakker og god. Veldig lett å utføre, detox vann har fordelen av å gjøre godt mot kroppen og å hoppe over brus for søt og så mye mindre morsomt å presentere. Les hva vil følge for en vellykket detox vann.

Den ideelle beholder for en detox vann

Tror ikke at bare ta det første kommer gresskaret for å lage en skikkelig detox vann. Her er helt motsatt av "Uansett hva flasken, forutsatt at de har drukket". I stedet må flasken være upåklagelig og gjøre dem ønsker så mye som det kan holde. På dette nivå, bare to beholdere er egnet for vann DETOX. Først den berømte Mason Jar å bli kontrollert i sin versjon dekke hull for å føre halmen, og med håndtak til å bære rundt. Det andre alternativet er en flaske med norsk vann VOSS designet av Calvin Klein (derav hipness). Uansett lengde og utseendet til en dumbbell design, snarere det lønner seg i trenings side mens Mason Jar høydepunkter autentisitet.

DETOX vann oppskrift
© Marine er matlaging

Photo Credit: Navy er matlaging

Den ultimate tilbehøret for å nyte sin detox drikke

En detox vann kan ikke drikkes uten sugerør. Hvis frukten, vil grønnsaker og andre urter tette utgangen. Halmen ble først og fremst en side så praktisk, men det bør ikke velges vilkårlig. Vi glemmer plast sugerør for våre barn, og vi beveger oss mot de vakre straws for overbevisende grunner for eksempel striper, vinkler og andre punkter. Fortrinnsvis vil fargen bli gitt sin halm til elementer av hans DETOX vann (selv om jeg innrømme at det er trykk på konvolutten litt lenger).

Voss vann flaske for detox
© Instagram Detox Vann

Photo Credit: Instagram detox vann

For å fremstille DETOX vann

Nå som du er utstyrt for å gå ut elegant med detox vann, gjenstår det å oppnå. For å gjøre dette, ingenting slår et skjærebrett og en skarp kniv. Mange detox med vann sitrus, velger man en skarp kniv til å lage pene og tynne skiver av appelsiner eller sitroner uten å overskrive og dermed mister dyrebar juice. Hvis vi ønsker å virkelig ulastelig vegetabilske skiver, ikke nøl med å komme seg ut mandolin. Endelig for urter som basilikum eller mynte, gir det gode saks for å unngå forvisning og bevare aromaer. Når du er i besittelse av disse verktøyene, er det bare å velge de riktige produktene, økologiske viner siden sette i vannet. For din detox vann er tilstrekkelig velsmakende, vil det sette mot minst én natt drikke. Som for ingrediensene som brukes, slippe løs fantasien siden har priori alle frukter og grønnsaker er bra for kroppen. Så har du selv rett til å misbruke den!

Detox vann - Mason Jar
© Odd Estetikk

Fotograf: Odd Estetikk

Til slutt, for de som vil ha en ekte flaske dedikert til begrepet detox vann, de kan bare bli erobret av Citrus Zinger, en gourd lett å bære og har en innebygd juicer.

gresskar med juicers for DETOX vann
© Zing

To butikker å utstyre Mason Krukker og sugerør:

The Etsy shop Exploratology

My Sweet Boutique