Tålmodighet og utholdenhet til å få fine resultater

Mosaic er en gammel kunsthåndverk, det er allerede praktiseres i antikken, for å dekorere vegger og gulv av hus, templer og religiøse monumenter. I dag er det selvfølgelig vært tro kunsthåndverk disiplin og håndverk, og har også spredt innen innredning og håndverk. Den finnes både på våre vegger på kjøkkenet eller badet, som små pyntegjenstander.

Mosaic, hvordan virker det?

Målet er å arrangere den lille tesserae (som kan være av forskjellig sammensetning: sandstein, emalje, glass lim, keramikk ...) på mediene for å skape et grafisk miljø. Du vil ha, først designe et papir skisserer bakgrunnen for prosjektet og velge fargekombinasjoner, kutte grunnleggende materialer for å lage fliser som du vil holde til støtte. I avslutningsfasen av mosaikk, vil du overvelde plassen mellom flisene med leddet.

Hva slags utstyr du skal begynne?

Bortsett fra regelen, papir og blyant for å hjelpe deg å gjøre din skisse, trenger du et objekt til å dekorere råstoff, deretter skåret i fliser med tang for å klippe, klipp heter japansk. Det vil tillate deg å gjøre nøyaktige kutt i firkanter, sirkler, trekanter ... Hva du vil pent passe dine små biter hverandre. For lim, trenger du lim flaske tre eller fliselim i henhold til de mediene du arbeider med. Til slutt vil det siste trinnet be deg om å bringe deg til pulver segl, fortynnet i vann, til en slikkepott bruke og svamp til å rengjøre arbeid.

Råd for start godt

Den mosaikk er en lang prosess; tålmodighet og utholdenhet er stikkord for denne teknikken. Ikke for å hindre deg fra din første opplevelse, er det best å velge en enkelt objekt å dekorere en flat form og liten størrelse: et lite speil for eksempel. Størrelsen på 25 x 25 cm er mer enn nok til å komme i gang!

Ikke angrep av smeltet glass tesserae vanskelig å arbeide for en nybegynner, med fokus på enkle mønstre, geometriske, før du hopper i framstilling av en realistisk emne.

Til slutt, hvis du ønsker å lære alene, uten en liten introduksjonskurs (likevel svært nyttig å oppdage de grunnleggende teknikkene ...), kjøpe bøker om emnet, søke på nettet på jakt mosaikk tutorials og tenker på helheter kits klar til å starte lett!