Sprukket, sprukket eller helt ødelagt? Du trenger ikke å sette søppel direkte til skadet speilet. Det er fortsatt noen muligheter for å finne en annen bruk. Klar, ferdig, Tinker!

Hva en skadet eller dø speilet? Snarere enn å sette den i søpla, det gir noen DIY ideer for gjenvinning. En ettermiddag i rolig, noen få verktøy og hans andre liv. Her er noen fine ideer for å inspirere deg!

Bygg originale deco bokstaver med speil stykker

Dette er ikke fordi det er ødelagt, må den kastes! I vårt samfunn (eldre) forbruk er en tendens til å kaste mye uten å lure på om en annen bruk er mulig. Her er ideen å vise deg at med litt oppfinnsomhet og DIY, kan vi forestille nye objekter ser flott med biter av speil.

For eksempel, hvorfor ikke lage vakre dekorative bokstaver?

Du bare tilfeldigvis bryte et speil? Start med å hente de største bursts umiddelbart - ved å fjerne barn og kjæledyr selvfølgelig! - være forsiktig med å klippe selv. Når du har kontrollert at sporene du har isolert ikke smuldre, henge dem på bokstaver Deco papp, har du malt først. Det vil bare sette bokstavene på et skrivebord eller henge på veggene!

bokstaver DIY hjem deco speil pauser
© ArtandRayy / Blogg Nison Toulouse

Vi henge bokstavene på veggen for umiddelbar super lyse faktisk!

Lag en vase eller gryte DIY fasettert

For å resirkulere ødelagte speil, kan du fortsatt holde is chips på et fartøy (ta vare å plassere innsiden av objektet). Deco Et annet triks er å sette dem på en pott litt kjedelig. På en terrasse eller i en hage, speilet stykker reflektere sollyset til å lyse opp landskapet med tusen lys!

DIY gjør dekorere vase blomsterpotte knust speil
© ArtandRayy / Verkstedet Emilie Jolie

Dine vaser og potten ikke skjul mer!

Dekorere eller renovere møbler

Enten du ønsker å oppgradere et gammelt møbel eller tilpasse en romanse som du begynner å bli sliten, ikke nøl med å sette skår på skuffer og / eller sidene av møbel, mosaikk mote. Til deg å mer eller mindre avstand til å lage originale former. Du kan også endre håndtakene for å gi ekstra dekorative touch.

renovere antikke møbler pynte dresser speil DIY pauser
© Blog Tips galskap / Blogg Marcatiyolil

Baroque titt trygg for disse praktisk tilpasset!

utformingen versjon

Som designer Noé Duchaufour Lawrance, kan man også bruke speilet som et eget fag for å skape et kunstverk på en av veggene. Du må tegne dine speil biter av knust glass i firkantet liten med et glass cutter. Speilet blir deretter montert på veggen ved hjelp av et spesielt lim på samme måte som en Tetris. Det veksler mellom full og tom for å gi inntrykk av at en piksel av regn falt på veggen. Ikke lett å oppnå, men visuelt ekstra. Vi elsker dette spillet av speil!

speil vegg Robba utgave Recycling
© Noé Duchaufour Lawrance

Noé Duchaufour Lawrance tittelen sin skapelse "Sugar Mirror"

... Å gjøre et annet speil!

Har du noen gang tenkt at du kunne gjøre annet speil med et ødelagt speil? Vel det er fullt mulig! Bare å ha en stor nok gnisten til å fungere som is og tilsett andre små brikker for dekorativt utseende på en støtte som kan festes til veggen eller sette på en bandasje for eksempel. Det er også en god idé håndlaget gave og billig.

DIY skape bursts deco speil speil pauser
© Log skje, nål og stikksag

Et speil kunstverk i hvilken mirer