Alt er mulig med strikketøy!

Julen kommer, og avgjørende for å dekorere treet eller huset vil snart legge behovet for å okkupere barn i løpet av ferien. Gled dere med denne DIY du kan gjøre to ting på en gang! Med noen ull utklipp, et strikketøy og litt fantasi kan du lage mange grunner til å henge på treet eller til å henge på en dør. Her er noen enkle eksempler for å realisere, har dem så du inhalerer å lage din egen!

utstyr

- Ull eller bomullstråd og ikke for tykk akryl i fargene til ditt valg

- En manuell og en strikkepinne eller en strikkemølle (sveiv)

- Med en diameter på 2 mm aluminiumtråd

- Malene kan lastes ned her

- Flat tang

- knipetang

- saks

- Fra maskeringstape

- Bånd eller hyssing

Deco noel strikke utstyr
© Flower Louis

budsjett : 10 euro

varighet : 30 minutter

trinn

1. Med ull og strikking, skjema 47 cm ledninger (gran), 30 cm (stjerne) og 27 cm (ball). Dette trinnet kan utføres av barn under oppsyn i tilfelle av en manuell strikking arbeider med en nål. Hvis det er en strikkemølle, følg instruksjonene i bruksanvisningen.

Deco jul strikking trinn 1
© Flower Louis

Deco noel strikking trinn 2
© Flower Louis

2. Kutt aluminiumtråd til den ønskede lengde med kutteren (med en lengde litt større enn den ønskede sluttresultat). Beskytte enden av aluminiumtråd med en liten maskeringstape. Dette vil hindre deg fra å skade din strikking mens tråden.

Deco noel strikking trinn 3
© Flower Louis

3. Træ strikking på metall være forsiktig med å forvrenge det.

Deco noel strikking trinn 4
© Flower Louis

4. Skriv ut malen på A4-papir. Med den flate klemmen, danne folden i ledningen slik at det følger det valgte mønsteret. Ikke markere folder for tidlig, vil det være lettere å sette alt i form når mønsteret blir dannet og strikking mill lukket.

Deco noel strikking trinn 5
© Flower Louis

5. Lukk slutten av strikking av en knute eller en liten søm. Om nødvendig, gjør det hele med et lim.

Deco noel strikking trinn 6
© Flower Louis

6. markere de kan legges flatt sammen med tangen og flate struktur, om nødvendig, slik at de få timer under en vekt som en stabel av bøker. Når hengende, legge et stykke av tilsvarende bånd eller kontrasterende eller nøytral streng.

Deco juletre Tricotin
© Flower Louis

endelig

Det er over, dekorasjoner er klar til å bli med treet, døren av huset eller barnerommet! Varier farger for å matche dekorasjoner i hjemmet ditt, og føler seg fri til å trekke andre grunner: bell, snøfnugg, lue, kristtorn ... Du kan også inspirere barnetegninger for å lage unike dekorasjoner og magiske minner.

Deco noel strikking tutorial
© Flower Louis

Denne opplæringen likte du? Send oss ​​bilder av din store juledekorasjoner strikking via vår Facebook-side, og finne andre ideer på vår Pinterest!