Åpen dør eller sikkerhetsdør, som&# 039; im-dør, så lenge&# 039; den er dekorert!

Til tross for sin strategiske beliggenhet, er dørene ofte satt på sidelinjen når det gjelder å dekorere. Nå, de kan forvandle et rom i sin egen rett! I dag vil vi lære å dekke et vev holderen ved hjelp av naturlig lim.

utstyr

- et stykke stoff som er litt større enn døren for å dekke 

- saks 

- en kutter 

- pensel 

- en visp 

- en pan 

- av maismel og litt sukker

budsjett : Om 10 €

varighet 2 timer

Opplæring: dekker en dør med duken 1
© Deco.fr

trinn

1. Først fremstille den naturlige lim. For dette, en blanding av maismel og et glass kaldt vann, være forsiktig med å ha klumper. Varm et glass vann i en kjele, og tilsett maismel blanding, under stadig omrøring. Legg en spiseskje melis og litt vann om nødvendig. Fjerne blandingen fra varmen når den blir flytende, og deretter la det stå ved romtemperatur. Limet kan holdes flere dager i kostnad.

Opplæring: dekker en dør med stoff 2
© Deco.fr

2. Se dimensjonene av døren på duken, slik at en margin på tre centimeter på alle sider. Med en børste, legg lim på døren, og deretter lime den tøystykke.

Opplæring: dekker en dør med stoff 3
© Deco.fr

3. Bruk en kniv eller saks for å gjøre kutt i håndtaket og dørhengslene. Plasser nok klebemiddel ved utsparingene slik at stoffet forblir på plass.

Opplæring: dekker en dør med stoffet 4-
© Deco.fr

endelig

Med denne nye innredning, setter du tonen fra inngangen i rommet! Hvis du ønsker å endre nytt stoff eller bare finne den opprinnelige fargen, bare pass en svamp etter fjerning av stoff og døren vil bli som ny.

Opplæring: dekker en dør med stoff 5
© Deco.fr

Denne opplæringen likte du? Send oss ​​bilder av din DIY versjon av dette på vår Facebook-side, og finne andre ideer på vår Pinterest!

Adopter stoffer med originale mønstre av Georges og Rosalie