9 forskellige terrasse tag

De er lavet af glas, stof, reed eller træ, fast eller bevægelig, og nogle kan endda tilpasses med fjernbetjeningen til de nuværende behov - vi taler om terrasse tagene

Vi elsker alle vores terrasse om sommeren, men især i årstidsovergangene, bliver vi ofte overrasket af hurtigt skiftende vejr og er taknemmelige, hvis vi så fra et regnbruser ikke straks fra terrasse nødt til at skræmme væk. Og selv under den brændende middagsvarme ser vi altid frem til en skyggefuld terrasseplads. Hvad er tættere end tagdækning over sin terrasse? 

Det eneste spørgsmål er: Hvilket terrasse tag er det rigtige for mine behov? Vi har til at fortælle hele forskellige terrassedækvarianter på tilbud og i dag nogle af dem endnu en gang mere detaljeret.

Og forresten: Hvis du leder efter rådgivning til den nederste del af din terrasse, finder du det i vores Ideabook Vejledning til terrasse: Hvilken gulvbelægning? finde.

Romantisk terrasse tag

Den afprøvede variant er en overdækket med kommercielle tagbælter pergola. Denne er hurtig og nem at bygge, da en del er fastgjort direkte til huset og opretholder sin stabilitet gennem træstolpelerkonstruktionen på den modsatte side. Hurtigt voksende modneplanter som Clematis, Wilder Wein eller Knöterich giver terrassedaget et rustikt og romantisk udseende. OBS: Ved plantning skal du altid sørge for, at den ikke angriber muren for meget.

Tekstil gårdhave tag

En ekstremt fleksibel variant af Tagdækning en terrasse Dette er her: Hvis du vil forkæle dig selv med den fulde del af solen, skal du blot fjerne tekstildelen. Hvis derimod regnen forudsiges, er den imprægnerede tekstildel strækket tilbage på konstruktionen og har således altid det ønskede klima på terrassen. Og efter sæsonen kan du simpelthen tage af kludene, vaske dem ud og næste år sætte dem frisk igen på trækonstruktionen. 

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Reed-tagterrasse

Eller hvad med dette filigree design til Tagterrassen? - Det regner ikke, men er stadig en god solcreme. Så hvis du leder efter en løsning, der blot dæmper lyset og understreger økologisk bæredygtig terrasse tag konstruktion sætter, ligger ved valget af en stråtækt version lige højre.

Glas gårdhave tag

en Tag lavet af glas er det rigtige valg for dem, der ønsker masser af lys, men mindre regn. Den permanent installerede version er lidt dyrere, men du har taget hånd om det i forhold til terrassedækket i mange år - det skal kun finde nogen, der lejlighedsvis renser vinduerne.

fortelt

en fortelt er en lys og sommerlig tagvariant, som er sikkert i nogle blæsende områder i forhold til solskærm. En yderligere fordel ved sejl som terrasse tagdækning er dens fleksible suspension: Afhængigt af dine behov kan du bruge det igen og igen på forskellige steder. Og med det rigtige valg af materiale beskytter en markise endda mod regn, da den også eksisterer som en vandtæt variant. 

fortelt

Overdækket terrasse, hvis du vil: for dem der vil have alt, er det bevist fortelt på terrassen som tagdækning det rigtige valg. En fortelt du kan udvide, hvis du har brug for beskyttelse mod sol eller regn og i perfekt vejr kan du bare trække det tilbage og gøre det behageligt uden tag på terrassen. En anden fordel ved forteltet: De fås i mange forskellige farver og materialer, og du kan dekorere dem med en meget speciel højdepunkt på terrassen!

Terrasse med gardin

Denne terrasse overbeviser med et ekstremt alsidigt koncept: Den relativt enkle trækonstruktion ikke kun så smuk tagdækning opløsning men samtidig som en gardinstang til gardiner, som kan beskytte os mod den kolde vind og for nysgerrige øjne. Derudover blev en blandet version af transparente og uigennemsigtige komponenter valgt til tagdækning. Så du har direkte over bordet ingen sol, der smelter flødekagen, og på yderterrassen kan områderne stadig komme i nok lys, så du ikke sidder i mørket.

All-rounder til terrassen

dette Højteknologisk baldakin er noget for kønnere! Ved hjælp af en elektronisk styring, som styres af en fjernbetjening, kan du bestille tørhed, skygge eller brændende solskin med et tryk på en knap. Takket være den uendeligt variable regulering er alle nuanceringer mellem disse ekstremer også mulige, og den separate struktur tillader installation uden yderligere udvidelser til huset eller den komplekse konstruktion.

Glideelementer til terrassen

Denne terrassedæksel lavet af individuelt bevægelige elementer er ideel til alle, der søger en Terrasse med skiftende vindretninger men har brug for lidt beskyttelse mod solen. De enkelte dele kan drejes forskelligt i enhver retning og giver således altid det ønskede hjørne for ro.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: