Basil har en ubehagelig lukt for fluer

Om sommeren, enten du bor i byen eller på landet, er det umulig å unnslippe invasjonen av fluer. Men for å unngå at de skjemme oss livet for mye, er det noen gode hjem rettsmidler for å slå tilbake. Her er 4 naturlige tips for å endelig si farvel!

Tips # 1: basilikum for å bli kvitt fluer

Sanne repellents, basilikum føtter er gode allierte for å effektivt bli kvitt fluene. Hvis de avgir en behagelig lukt for oss, pusse nesen tvert imot, frykt! derfor plassere en plante på kanten av vinduet eller direkte i ofte besøkes rom og se så mange fluer avta kraftig.

Tips 2: geranium å holde fluene

Andre verdsatt plante flyr: geranium, inkludert sitron geranium. Ikke nøl med å formere pottene i vinduene, fordi i tillegg jage snus, geranier bringe en reell touch dekor! Du kan også prøve dette trikset med geranium essensielle oljen. Bland 8 dråper av denne olje i 100 ml vann og spray blandingen over hele huset!

Tips 3: hvit eddik

En annen naturlig alliert for å bli kvitt fluene, hvit eddik. Den sistnevnte kan også brukes på flere måter. Du kan for eksempel varmen og legg i en kopp på kanten av vinduet. Et annet tips: tilsett eddik noen dråper eucalyptus eterisk olje og spray væsken ut av vinduene for å hindre insekter fra å nærme seg.

Tips 4: nellik

Nellik også fungere som en frastøtende barriere mot fluer. For å være mest effektive, plante flere i en løk, en sitron eller en appelsin halvert. Plasser frukt i kopper og spre dem i alle rom i huset.