Pass deg for fallende!

Vet du at belegget på terrassen bidrar sterkt til komfort, men også estetikk av sistnevnte? Så i tillegg velge dekselet som du vil installere den. For å hjelpe deg å gjøre ditt valg, vi tilbyr for å unngå feil som vil tillate deg å ta hensyn til de gode utvalgskriterier.

Ikke lukk dørene

I motsetning til hva man kanskje tror, ​​er det mange løsninger for belegget på terrassen! Som for interiør, kan du velge mellom forskjellige materialer som hver har sine egenskaper og Deco funksjoner. Vet for eksempel at du ikke trenger å begrense deg til flis, men at dette belegget vil være en god ide hvis du ønsker å opprette en enhet med interiøret som allerede har dette belegget. På samme måte kan du også installere tre utendørs, forutsatt at det ikke er råtne eller har fått spesialbehandling. Til slutt kan du også slå til stein, enten skive eller som grus, men også til kompositt tømmer for sin moderne utseende, eller syntetisk gress for sin naturlige stil. Føl deg fri til å utforske mulighetene!

Ikke ta risiko med vedheft

Det viktigste kriteriet ved valg av belegg for gulvet av terrassen er grepet. Faktisk må vi ta hensyn til at jorda vil ofte være vått på grunn av dårlig vær, eller fordi et basseng i nærheten. Så for å unngå å skli og falle, er det viktig å velge et gulv som er slip! Og dette kriteriet er spesielt viktig å vurdere i tilfelle av en flis. Det må da være tilpasset de ytre overflater og dra nytte av en spesiell behandling for å forbedre adhesjon og hindrer fall. For andre belegg som tre, kompositt tre eller stein, fare og mindre men gjerne spørre selgeren før du fortsetter å kjøpe.

Husk å velge en stil

Å velge dekk dekker, må du selvfølgelig ta hensyn til praktiske hensyn til vedlikehold og rengjøring, men du bør ikke overse stilen på terrassen din. Vet at belegget må være i harmoni med hagemøbler og spesielt med stemningen du ønsker å gi din plass. Treet vil sikre en mer naturlig stil der tre kompositt heller spille den moderne kartet. Steinen er fortsatt på det mer autentisk og er i mange utførelser å avgrense stil. Flisene vil både gi deg en moderne finish med store plater eller klassisk måte med fliser fliser.

Ikke overse lysstyrke

Til slutt, før du bestemmer deg, sørg for at duken du har valgt vil matche ditt hjem. Du bør vite at lyse farger reflekterer lyset og spesielt kan blendende. Så hvis din terrasse er meget solrik, bør du unngå hvite steiner for eksempel. Tilsvarende farger som svart holde på varmen og kan gjøre altfor varmt terrasse. Det ideelle er å velge en mellomliggende farge som vil garantere din komfort.