planter av&# 039; selv inne for små mellomrom!

Når du bor i byen eller vi ikke heldig som har en hage eller balkong, vi beklager ofte ikke å ha et grønt område hvor dyrke planter og hvor du skal se blomstre nye skudd om våren. Vennligst forstå at det fortsatt er mulig å innføre noen grønne i ditt hjem, selv i en liten plass, selv i et studio eller et bad av redusert størrelse!

Vilkårene for voksende en mikro-hage

- Det vesentlige element er lyset. Ideelt sett bør det være indirekte, men tilstrekkelig for fotosyntesen og dermed overlevelse og vekst av planter. Også det er verdt å prøve å blomstre en blind brikke eller en vinkel som aldri ser dagens lys.

- Hvis du ikke egentlig har grønne fingre, kjøpe små planter i stedet for utsetting i frøplanter, de er mer sannsynlig å overleve, selv midt "fiendtlig" !

deilig
© Flower Louis

Saftig, veldig lett å vedlikeholde og så vakker!

- En vinduskarmen, en hylle eller stasjonær hjørne nok til å komme inn i en miniatyr hage. Unngå nærhets bare plugger eller elektriske kabler som frykter vann; et sprinkleranlegg Ulykken skjer så raskt! Også flytte plantene dine så mye som mulig av dine viktige papirer eller personlige effekter som kan være farget i tilfelle av overløp. Hvis du har kjæledyr, være klar over at de vil bli uimotståelig trukket til planteeksperimenter. Legg dem utenfor rekkevidde, og konsollen slutt katten din ved å gi en gryte med kattemynte som boltre ville instinkter.

- Juster størrelsen og antall potter i stedet du har: flere containere kan dermed erstatte ett større pott. Du kan også ha det gøy og gå for inusuels Containere: kopper, glass, bokser, kurver, små esker ... Alt er mulig så lenge det materialet som brukes er ikke redd for vann eller har vært forseglet på forhånd.

plante~~POS=TRUNC
© Flower Louis

Du vil ha en kopp te?

Hvilke planter bruker?

Små beholdere og mindre plass til å være begrenset til små planter som ikke gjør for store røtter og er fornøyd med en moderat dyp jord. Men valget av arter er fortsatt enorme. Mange blomster som roser er nå tilgjengelig i miniatyr, og du vil uunngåelig finne lykke i det brede spekter av sukkulenter, mini pærer, kaktus, alpine planter, moser og topiaries. Tenk også naturlig små planter slike tanker, glem-meg, fioler, tusenfryd, primroses, lilla, de hellebores, etc.

Husk også at du kan melde deg på en mini-hage: urter og grønnsaker fra små delta i forretninger med glede på kjøkkenet, plassert i nærheten av vinduet eller vasken. Tenk basilikum, peppermynte, cherrytomater, å tygge ... Et hjørne av grønt å hakke som og når det vokser, og du tar alle de mer omsorg vil det være nyttig hver dag!

RECUP boks plante
© Flower Louis

Små blomster i resirkulering tinn, perfekt for å dekorere kjøkkenet!

Originale ideer for mini innendørs hage

Gjør din unike mikro hage velge for originalemballasje eller upubliserte fasiliteter. Enkle spettet kopper på loppemarkeder eller små esker i gammel metall vil føle når foret med blomsterløker (drue hyasinter, påskeliljer), sukkulenter og bregner! Du vil imidlertid gjennomhulle bunnen og der har kuler av leire eller grus under jorden for å drenere fuktighet. I noen tilfeller kan vanntette veggene i potten med svart plastpose deg. Ikke over vann på plantene og ofte sjekke jorda fuktig, men ikke gjennomvåt.

Små vaser eller glasskrukker er godt egnet som disse miniatyr plantasjer. De velkommen og kaktus og succulents, plantet i bakken på en seng av grus og knust kull for å absorbere fuktighet. For å holde ren og gjennomsiktig glass, kan du dekke jorden med fin grus og vann til sprøyta å unngå sprut.

syltetøy potteplanten
© Flower Louis

Gjenopprette syltetøyglass

Bruk liten plass i høyden ved å henge metall kurver eller siler gamle som vil fungere som beholder for moser, ivies og bregner. Étanchéifiez bakgrunnen med svart plastpose eller, mer estetisk, hagebruk filt. Deretter plasserer kuler av leire i bunnen for å absorbere eventuelle overskytende vann, og plassere plantene, slik at de faller pent over sidene.

mest "maniacs" velge et hagen under bjelle designet fra en glassklokke, te ost eller kake. Regissert med lite land, vil det være vert på den måten av et terrarium moser, bregner og elendighet og planter vil se flott ut på et bord eller buffet.

planter dørslag
© Flower Louis

Du kan også lage dine planter i et attraktivt dørslag