Få råd fra Mary til en vellykket renovering!

Mens solfylte dager sliter med å avgjøre, er det fortsatt tid til å tenke på sommer hage møbler. inngrodd elsker av garasje salg, du også avdekket under siste tur, en vakker vintage trebenk, du vil nyte hver solstråle. Eneste problemet: hans allmenntilstand er dårlig! Hvis du ikke vet hvordan du går å gi ham et nytt liv, her er noen gode råd fra Mary (aka Lille Mary Møbler) Melanie og hennes assistent, som lånte seg til å utøve. Demonstrasjon.

Trinn 1: Analyse kabinett (5 minutter)

retro gammel trebenk skadet
© Mélanie VASSART

Denne vintage benk har lidd tidens tann. Den opprinnelige mørk brun lakk smuldret over tre og en av føttene er slått av. Gode ​​nyheter fortsatt siden tre er sunt, heller sitter i god stand, i konklusjonen, vil bare en liten forfriskning være nødvendig for å gjenopplive den.

Trinn 2: stor slipe (20 minutter)

Sliping gammel benk
© Mélanie VASSART

Første etappe av denne make: big sliping. Utstyrt med en sirkulær slipemaskin, fjerner Melanie lakken slik at den glatte flate overflater. Således vil det neste lag av malingen holder seg godt og vil være meget ensartet. For å oppnå dette sliping, plasserer den unge kvinnen alltid ansiktet til sand møblene parallelt med bakken. Den regulerer også hastigheten på slipemaskin i henhold til overflaten (raskere for store flater, langsommere for liten for ikke å angripe tre).

Trinn 3: liten sliping (15 minutter)

håndsliping gammel benk
© Mélanie VASSART

Når toppet sliping, angriper Melanie den håndsliping. Dette er med et slipepapir (den legger seg på en liten treplate for å skape en kile) benkbenene ved sin tur slipes. For utilgjengelige hjørner med venting, bruker Melanie sandpapir alene. I dette trinnet, er målet også å glatte tre av de utilgjengelige deler med sirkelformet slipemaskin.

Trinn 4: rebonding fot (10 minutter)

rebonding foten tidligere bank
© Mélanie VASSART

Å plukke opp foten som henger, Melanie team av hvitt lim tre, et stykke tre (eller børste), en klemme og to blokker. Hun starter med å lime alle flater som vil finne seg i kontakt og remboîte fots. Hun posisjonerer deretter blokkene på hver side av kabinettet, slik at den ikke skader den når klemmen er på plass. Dette må være plassert langt kiler sentrum, slik at trykket er likt overalt. Det gjenstår bare å la det tørke i 1:30.

Trinn 5: velge maling (5 minutter)

velge maling gammel benk
© Mélanie VASSART

Etter nølende mellom en pastell rød og en rosa, Marie og jeg endelig tokens blikket på en lys oransje syttitallet ånd. Ideen? Benken gang malt gir et snev av god humor som vil bli med i hagen.

Trinn 6: maling (30 min + 20 min)

tidligere benk oransje maling
© Mélanie VASSART

Før du starter sjette stadium, mener en fuktig klut over hele benken for å fjerne slipestøv. Maleriet fasen kan da begynne! Mary starter med rundbørsten på beina på benken. Det er da setet og midtlinjen for å passere under rullen. 24 tillates å tørke og deretter påføre et andre strøk. Rask tips pro å male trinn: Start alltid med ryggen skapet hvis den har ben!

Trinn 7: ferniss (2 x 15 minutter)

gjennomsiktig lakk beskyttelse benk
© Mélanie VASSART

Etter tørking av det andre lag i 24 timer, er det tid for den siste trinn: klarlakken. Dette er viktig for å beskytte banken mot vær og vind! Utstyrt med en stor børste, påfør lakken Mary (som i forbifarten bringer en hyggelig skinnende effekt) på hele benken. Hun la det tørke i 24 timer og deretter utfører en andre lag.

renovert retro benk
© Mélanie VASSART

Dette er vår benk klar til å finne sin plass på en terrasse eller i en vakker hage. Med sin oransje farge, for at det ikke vil gå ubemerket hen!

The Small Møbler Mary

38 rue Lucien Sampaix, Paris 10th