En hage er tilpasset for å redusere allergi

Allergi mot pollen blir ofte kalt høysnue. Denne sykdommen herjer i ankomsten av våren påvirker 25% av franske folk i alle aldre. De pollen allergi er manifestert på ulike måter, mens noen lider av kløe, nysing eller andre ofre for konjunktivitt. Vanskelig deretter å nyte hagen ... Men er det mulig å ha en hage uten pollen? For å finne ut, gikk vi Truffaut hvor Peter var ventet å svare på våre spørsmål.

Er det mulig å lage en hage uten pollen?

Det er et faktum vi er flere og flere mennesker lider av allergier og noen uker på våren, er dette spørsmålet svært ofte spurt. Det er mulig å lage en hage som passer for å redusere pollenallergi. For det, bare forstå planter og velge det gode.

Forstå anlegget? Hva bør jeg vite?

Merk at alle plantene ikke spre pollen på samme måte. Planter si entomophilous behov insekt intervensjon for å overføre sin pollen og dermed reprodusere. Planter si anemophilous spre deres pollen i luften og de spre av vind.

orkideer
© Jardiland

Hvordan utvikle en hage hvis man ønsker å redusere allergi?

Det ideelle er å velge en velholdt hage som ikke spiller på banen. Det tar busker liten størrelse deretter klippes regelmessig og blomsterbed, kort sagt en fransk hage! Atmosfæren av asiatiske hager er også foretrukket. Sukkulenter og bonsai egentlig ikke forårsake allergi.

Rosiers
© Jardiland

Til hvilke planter slå for å redusere allergi?

Vi må fokusere entomophilous planter som kost, akasie eller riddersporer, men planter som ikke avgir pollen som roser, orkideer, pelargonium og Narcissus. Selv om disse plantene er ikke vår favoritt, krysantemum er perfekt for å redusere allergi.

Alle familie heia planter som kameliaer, asalea og bregner og klatreplanter som jasmin, blåregn og kaprifol, kan bli vedtatt i en hage uten pollen. Det er det samme for alle urter og grønnsaker.

jasmine white
© Jardiland

Er det noen planter til å unngå i tilfelle av allergi mot pollen?

Faktisk! Vi må forvise sedrer som brukes til å lage hekker, ambrosia og kanskje verst av alt, bjørk.

Geranium
© Truffaut

Har du andre tips for å redusere allergi i hagen?

Ja, må du vedlikeholde hagen din. Fjern alle ugress, unngå bruk av plantevernmidler for insekter bære pollen og klippe regelmessig. Hvis du lider av pollen allergi, hagearbeid tidlig på dagen og ikke sent på dagen. Men vanne hagen din sent på ettermiddagen for å falle pollen.