høyde blir brukt

Å dekorere en balkong eller en liten hage, er det ofte nødvendig å justere innredningen ikke tar for mye plass. Heldigvis vil noen tips hjelpe deg å gi stil til liten plass på et øyeblikk.

Spill med sterke tilbehør

For enkelt å dekorere din balkong eller liten hage, må du velge tilbehør sterke nok ikke til å formere seg. Vi velger svært fargerike dekorative elementer som vil gi en sterk skjevhet til hagen. For eksempel, tenk på en rød ottomanske, oransje blomsterpotte eller litt rosa fuchsia tjeneste som vil futt til uterom.

Bruk høyden

Siden du ikke har mye gulvplass, så bruk den forhøyede overflaten for deg å dekorere uten å ta for mye plass. For dette vil vi ikke nøle med å bruke veggene til å plassere et espalier som vil være vert for klatrere eller blomsterpotter. kranser høyde eller grener kan også bli suspendert. Og også huske å kle rekkverket på balkongen ved å installere planters.

Ved hjelp av lys

Til slutt, for å gi en reell atmosfære til hagen din dekor uten å overdrive, det er på det rette lyset innsatsen! Du kan ha noen lykter på bordet eller poking lanterner i blomsterpotter. Tenk også om å utstyre hagen din vegg til vegg for å få god belysning for å forlenge kveldene i en fin lys atmosfære.

Oppdag i video lysbanen av en liten hage