Her unge designere og kjente hus gni skuldre med smak

Det er nyheter som kan ta alle de som ikke ofte har mulighet til å besøke hovedstaden! Finn en butikk mitt bord, ligger rue des Martyrs i 9. arrondissement, lanserer sin e-butikk med over 1000 produkter å oppdage. En flott måte å introdusere de fire hjørnene av Frankrike dette tempelet av elegante og moderne retter.

En butikk inspirert av reise

Det var i september 2013 at butikken dekorasjon ved mitt bord ble født i Paris, takket være Déborah Guenoun, en lidenskapelig samtidskunst. Inspirert av hennes mange reiser, oppdager vi i butikken av ulike gjenstander fra hele verden. Å pynte bordene, er grunnleggeren av ved mitt bord stadig på utkikk etter nye produkter, nye designere. Dermed unge designere og kjente hus gni skuldre med smak i tankene loft i New York av den parisiske adresse.

Keramikk av den unge Margot Lhomme omgås med kjente kreasjoner keramiker Jars, mens den engelske porselen er venn-venn med japansk steintøy.

fargerike kopper
© Margot Lhomme

En e-shop for elskere av vakre retter

For å dele sin kjærlighet til rettene flere har Déborah Guenoun lansert sin nettbutikk. På menyen: ikke mindre enn 1000 produkter fra 35 designere og skaperne nøye utvalgt.

Jo mer som er ferdig til å overbevise oss: hvert merke har på tuftene av dens skaper plugg for å la besøkende lære mer om inspirasjon av hver.

eSHOP har mitt bord
© ved mitt bord

www.a-ma-table.fr