En design og intelligent enhet forskning og formidler stykket som&# 039; du trenger

Bang & Olufsen skaper og gir liv til audiovisuelt utstyr oppskalere. Den siste i det danske merket: BeoSound Moment, en musikk system design, intelligent og leken, som passer stemningen og smak av brukeren.

Bang kompetanse & Olufsen

Grunnlagt i Danmark i 1925 av Peter Bang og Svend Olufsen, to unge ingeniører opptatt av innovasjon og høy kvalitet lydgjengivelse, selskapet Bang & Olufsen er karakterisert ved en lang tradisjon for kompetanse, kombinert med en besettelse for forskning og høyteknologisk utvikling. Med produkter som kombinerer design og ytelse, Bang & Olufsen har en high-end multimedia opplevelse hjemme som på reise.

BeoSound Moment: innovasjon, design og teknologi

intelligent trådløs lyd system, er BeoSound Moment den første berøringsskjerm enhet verden tre, til å integrere musikkbiblioteket og musikkstreamingtjenester. Intuitivt og moro, er dette designplattform toppet med en stilig flyttbar grensesnitt, inkludert en aluminiums del med berøringsskjerm, og en andre foran i eik, med et hjul for distribusjon av musikk på høyttalerne.

BeoSound audio system smart Moment Bang & amp; Olufsen
© Bang & Olufsen

"PatternPlay" og MoodWheel: funksjoner på din

Side funksjoner, "PatternPlay" får du intelligent avspilling, som lagrer dine musikalske preferanser for å best passer dine lyttevaner. Hvordan? Ved å trykke musikken spilles i spillelister og favorittartister, som for eksempel en elektronisk musikk katalog på over 35 millioner låter som tilbys av Deezer (en av musikkstreamingtjenester populære i verden, red.anm). Dermed over tid, vil BeoSound Moment kringkaste sangene du er mest sannsynlig å nyte.

En annen smart funksjon: MoodWheel, bokstavelig talt "hjul stemninger", som, avhengig av humøret, forskning og formidler stykket som vil fylle deg. Bare trykk på flerfarget hjulet for å spille av en spilleliste, automatisk generert basert på plasseringen av fingeren er aktivert. Kort sagt, mål for midten av MoodWheel lytte til kjent musikk, tatt av enheten i favorittspillelistene dine. Og hvis du er tørst auditive opplevelser, holde seg borte fra sentrum og oppdage nye sanger, piochées i et online musikk-katalogen.

Er kompatibel med det utvalg av kablet høyttalere og Bang uten ledning & Olufsen BeoSound Moment enheten er allerede tilgjengelig i butikkene Bang & Olufsen land der produkter av det danske merket og Deezer er tilgjengelige (forhåndsbetalt abonnement Deezer Premium 12 måneder inkludert).

BeoSound audio system smart Moment Bang & amp; Olufsen
© Bang & Olufsen

Veiledende pris: 2195 €

www.bang-olufsen.com