De tegels zijn terracotta tegels, traditioneel zeshoekig. Na verloop van tijd van de tegels kan breken, kraken, of worden uitgesmeerd. Het wordt dan noodzakelijk om uw vloertegels herstellen.

Controleer de toestand van de tegels te renoveren

Voordat u uw tegels renoveren, op zoek naar degenen die zijn gebroken of gescheurd. Was ze en controleer dan of ze zijn in vet of gebeitst. Als uw tegels zijn geolied of als ze zijn was gezet, moet u een product Wax Remover gebruiken. Als ze gekleurd je ze schoon te maken met een geschikt product.

Vervang beschadigde tegels

Beschadigde tegels vervangen, schraap de afdichting rond met een schraper afdichting. Zelf uit te rusten met een beitel en hamer en breek de vloertegel in het centrum. Verwijder vervolgens de stukken met een metalen spatel en schraap de site om de laatste resten te verwijderen.

Stof van locatie. Breng lijmmortel in uniform en dunne laag en plaats dan een nieuwe vloer tegel. Druk op te lossen zonder al te veel druk: het moet op hetzelfde niveau als de tegels die het omringen zijn. Veeg mortel sporen overgelopen en laten drogen minstens een dag zonder te lopen op. Herhaal nieuwe pakkingen en laat volledig drogen.

Poetsen de tegels

Om in lood tegels te herstellen moet ze ontstoppen in de diepte. Gebruik hiervoor een product geschikt is voor tegels, toe te passen op de vloer door schrobben met een borstel, laat zitten en afspoelen met schoon water.

Schuur de tegels

U kunt een geschikte schuurmachine te schuren uw vloertegels huren. Voor het schuren, nat enigszins de tegels. Sand hen, het reinigen van de modder die gevormd op het oppervlak en laat drogen.

Bescherm tegels

De laatste stap om tegels te renoveren, is om hen te beschermen. Breng klei Impregnator, dit is een product dat de porositeit van de tegels vermindert. Vervolgens kunt u het herstel van de tegels in de wassende of te oliën.